Folija od leka u JELEN PIVU !!!

E,al iskreno da vam odgovorim....
Ja bez piva ne mogu!
Uostalom,sta ste zapeli za tako nesto? U pivu ima i alkohola koji neutralise vecinu losih bakterija koje dospeju putem "odgovornih" radinka u fabrici.
Coca-cola je sasvim normalno pice bez straha od ubacivanja necega unutra,al zato niko ne zna kako izgleda jetra kad dodje u dodir sa colom. Ko piletina na rostilju. Pivo bar prociscava mokracne kanale. Sa pivom nema problema sa prostatom. Pa vi vidite. Ziveli!!!!:pivce:

Poslednja izmena:
A zamislite da nadjete

100_euros_r.jpg
:think:

Na proizvodnoj traci imaš radnike koji kontrolišu flaše u procesu između punjenja i nabijana krunskih zatvarača, odnosno čepova na flašu.
Kada sam bio u BIP-u na praksi jedan od radnika koji je bio prisutan uzeo je sa trake napunjenu flašu sa pivom, popio koliko je hteo, vratio flašu na traku ispred mašine za punjenje, mašina je automatski dopunila do vrha, i traka je prebacila na stavljanje zatvarača.
To ti je i odgovor kako nešto ovako bude ubačeno u flašu piva.
Naravno pivara to nikada neće priznati jer je flaša otvorena, moglo se naknadno ubaciti i slično, linije su im kompletno automatizovane i slično.....

Čisto da znaš za ubuduće...
:eek:

A zamisli tek ono Holsten ili Beck's...ono sto u reklami kaze da se pravi po standardima iz tamo nekog 17-18-og veka....:D:D:D

:hahaha:
A zamislite da nadjete

100_euros_r.jpg
:think:

e sad malo nema veze s temom ali ispred nosa su mi promakli tih famoznih 100e...ja sedela na klupi i nisam ih spazila
videla tek kad se jedan ciga sago i stavio ih u dzep
a svo vreme su bili ispred mene :sad2::dash:

U Imlekovom dnevnom mleku (koje sam inace dala malom detetu da pije) nasla sam celu cigaretu i to malboro.Prijavila.Sutra su dosli njih trojica da me ubede kako je to nemoguce a da pritom nisu poslusali stari dobri srpski obicaj da se praznih ruku ne idi prvi put u kucu nisu doneli ni 1 l mleka...
E sad da sam tu pricu poslala Kuriru ili Pressu mozda bi se ipak zamislili

Back