Fobije-razno

Fobija je iracionalni strah, kao strah od miseva. Jasno je da mis ne moze da te pojede, i zato je taj strah - fobija - iracionalan.

Racionalni ljudi nemaju iracionalne fobije.

mislim da nije to baš tako :confused: ja samvaljda racionalna pa imam neke tipa miševi (nisu miševi) mada su se kao malo primirile :D

ne mogu ni da idem komotno po velikoj visini, ne znam jel to strah od visine ili samo nisam predodređena za nameštača klime
neko valjda može to a neko ne, možda se vežbom može popraviti al kao ne mora

al to može neko i da zloupotrebi, samo obično te tipa miševi, paukovi, zmije, nisi sam ima ih-nas još, bilo bi zanimljivo zašto se neko plaši bube a ne zmije (mislim na taj iracionalni način), mislim da ima veze s nekim primitivnim bićem

Znači imaš fobiju da sebe slikaš i staviš ovde ,mozda postoji u tebi harizma koja nije povezana se danasnjim merilima lepote , a eto i meni je to moja mikrofobija.

Slobodno ti stavi svoju sliku da procenim koliko te harizma služi. A koja ti je makro (fobija)?
Mi nismo egzibicionista i ne volimo da nam daju i oduzimaju lente za lepotu. Divljenje i trpljenje ostavljamo odabranima. I ne znamo zašto su današnja merila lepote ženu srozala na mesinu.

Bio neki prirucnik :rumenko:
knjigeobradovic_0010.jpg

Back