Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Pa ono, ja sam u fazonu - ljudi, ako imate bojice, crtajte šta hoćete, samo nek' je veselo.![]()
ma nek si ti nama živa i zdrava..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono, ja sam u fazonu - ljudi, ako imate bojice, crtajte šta hoćete, samo nek' je veselo.![]()
ma nek si ti nama živa i zdrava..![]()
Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??
moje mišljene je da želi što bolje da se proda,ali zapravo samo se još više nagrdi...
pojava je sve masovnija u zadnje vrijeme..![]()
Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??
moje mišljene je da želi što bolje da se proda,ali zapravo samo se još više nagrdi...
Ta pojava se zove japansko iscrtavanje obrva ili tetovitanje obrva.Šta znam...bolje da ne komentarišem. Đžaba lepota, kad nemaju u glavi, ako mene pitaš!Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??
Moja forumska duša ima onako, prilično ravne i nesvakidašnje obrve za današnji pojam, bez onog velikog luka, njene obrve i oči pričaju hiljadu slatkih priča u mojoj glavi...posebnost u najdivnijem obliku...Ta pojava se zove japansko iscrtavanje obrva ili tetovitanje obrva.Šta znam...bolje da ne komentarišem. Đžaba lepota, kad nemaju u glavi, ako mene pitaš!
Prava forumska "Šeherezada",sa klasičnim obrvama.Moja forumska duša ima onako, prilično ravne i nesvakidašnje obrve za današnji pojam, bez onog velikog luka, njene obrve i oči pričaju hiljadu slatkih priča u mojoj glavi...posebnost u najdivnijem obliku...
I tako....: ludi forumaš:![]()
Je'l mene pitaš? Nije to uvreda... šta fali "šaptačici priča" - iz 1000 i 1-ne noći?zašto je vredjaš?
daJe'l mene pitaš? Nije to uvreda... šta fali "šaptačici priča" - iz 1000 i 1-ne noći?
da
to što je bila nemoralna bludnica
Imala sam 24-očasovnu ideju da to uradim, tamo negde 2017, dok nisam saznala da i pored toga moraš čupati obrve. Pa sam rekla ne hvala.Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??
Opet ce poceti rasti..jos brze ako se otkinu.Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??