Flomaster-obrve

Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??
moje mišljene je da želi što bolje da se proda,ali zapravo samo se još više nagrdi...
pojava je sve masovnija u zadnje vrijeme..:lol:

Nesrećni geni
Ja imam neverovatne obrve, rastu nenormalnom brzinom, i ako ih redovno ne održavam, budem ko majmunica :confused:
ali mi još nije palo na pamet da napravim nešto slično, jer vidim da uglavnom odvratno i neprirodno izgleda

Ma ne sjerite po njima tolko-sve je to ok i lepo...
Nek su one živko i zdravko i nek se samo krešu dobro,za te ratne boje i crtanja nema problema...:manikir:

Elem...Sede u kupeu Englez,Francuz ,kauboj i baba...
Kaže Englez:
-Eh,da je bar Engleskinja.
Francuz:
-Da je bar Francuskinja...
A kauboj:
-Da bar naiđemo na tunel...
:mrgreen:

Šta jedno žensko čeljade može da natjera da obrije svoje obrve,i da na njihovom mjestu išvrlja bojicama,flomasterima,markerima,(ili kako se već to stručno kaže) obrve??
moje mišljene je da želi što bolje da se proda,ali zapravo samo se još više nagrdi...
Ta pojava se zove japansko iscrtavanje obrva ili tetovitanje obrva.Šta znam...bolje da ne komentarišem. Đžaba lepota, kad nemaju u glavi, ako mene pitaš!

Ta pojava se zove japansko iscrtavanje obrva ili tetovitanje obrva.Šta znam...bolje da ne komentarišem. Đžaba lepota, kad nemaju u glavi, ako mene pitaš!
Moja forumska duša ima onako, prilično ravne i nesvakidašnje obrve za današnji pojam, bez onog velikog luka, njene obrve i oči pričaju hiljadu slatkih priča u mojoj glavi...posebnost u najdivnijem obliku...:)
I tako....: ludi forumaš: :)

Imala sam 24-očasovnu ideju da to uradim, tamo negde 2017, dok nisam saznala da i pored toga moraš čupati obrve. Pa sam rekla ne hvala.

Ne možeš ni zamisliti koliko sam zadovoljna sobom što nisam uradila tu glupost. :zcepanje:

Opet ce poceti rasti..jos brze ako se otkinu.

Back