Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'де сад у пола ноћ.Kolega, bar probaj da objasnis temu za one koji ne znaju engleski i ne koriste prevodilac...
i jedan i drugi mogu biti predatori, ali na nekom mestu kao što je Forum, tu ima istorijata i čuda koja potpomažu da saznaš o nekome više.
i jedan i drugi mogu biti predatori, ali na nekom mestu kao što je Forum, tu ima istorijata i čuda koja potpomažu da saznaš o nekome više.
Možeš i treba da pitaš svoje Forum prijatelje.
Ni u čemu ne treba da budemo sami.
Ne ulećite u priču tek onako jer se nikad ne zna šta se iza koga krije.
Ajde ako je budan neko iz moderacije nek objasni temu a ako ne nek je zakljuca dok cenjeni autor sutra ne ustane oko 17h pa dok se razbudi i spali kutiju cigara i eto ga u ponoc sa objasnjenjem. Ako ga ne mrzi ako ne onda opusteno narednih dana, kad budes imao vremena care ne zuri.'де сад у пола ноћ.
Спава ми се.
'ајде неко ко је будан ноћу, нека објасни, или ћу ја сутра, кад се пробудим.
Da li je sve u izgledu? Ovde ispada ako si ruzan, da ne smes nista da kazes, kao da je u izgledu i to kakva si osobaČitao sam o eksperimentu gde su na nekom od tih sajtova za upoznavanje stavili sliku muškog modela i u četu sa devojkama bukvalno pisali najgore moguće prljavštine, tipa, "bio sam u zatvoru zbog silovanja, nadam se da ti ne smeta" ili "bio sam u zatvoru jer sam prebio ženu" i slično. Neverovatno je koliko je devojaka i dalje htelo da se nađe sa likom, čak su odgovarale u fazonu "pa svi greše lol", "ne smeta mi".
Izgled itekako igra ulogu. Uz bolji izgled dolazi i veća sloboda izražavanja, odnosno koliko možeš da kažeš a da ne ispadneš perverznjak.Da li je sve u izgledu? Ovde ispada ako si ruzan, da ne smes nista da kazes, kao da je u izgledu i to kakva si osoba![]()
Ja bih rekao da perverznjak deluje nezavisno od izgleda. Dakle ako kazes dobar dan onda si perverznjak ako si ruzan,Izgled itekako igra ulogu. Uz bolji izgled dolazi i veća sloboda izražavanja, odnosno koliko možeš da kažeš a da ne ispadneš perverznjak.
Čitao sam o eksperimentu gde su na nekom od tih sajtova za upoznavanje stavili sliku muškog modela i u četu sa devojkama bukvalno pisali najgore moguće prljavštine, tipa, "bio sam u zatvoru zbog silovanja, nadam se da ti ne smeta" ili "bio sam u zatvoru jer sam prebio ženu" i slično. Neverovatno je koliko je devojaka i dalje htelo da se nađe sa likom, čak su odgovarale u fazonu "pa svi greše lol", "ne smeta mi".
Pa tako nekako ispada. Eto, u onom eksperimentu na društvenim mrežama lik je pokazao da ako izgledaš kao model devojkama neće smetati čak i ako si osuđeni silovatelj / manijak. Naravno, u pitanju je sajt za upoznavanje i tu niko i ne dolazi zbog romantike već seksa, pre svega. Pitanje je i ko su te devojke kojima ne smeta da se viđaju sa takvom jednom osobom koju bi, u nekoj drugoj situaciji, proglasile monstrumom.Ja bih rekao da perverznjak deluje nezavisno od izgleda. Dakle ako kazes dobar dan onda si perverznjak ako si ruzan,
a ako kazes daj mi da te dirkam onda je ok ako si lep?
Ajd sto se Alter zeza, on je dete, al ti nisi.Da, postavljac teme na ironican nacin pokusava da pokaze koliko je danasnje drustvo ustvari bolesno.
Da skratim, neke grupe koje sebe zovu feministkinjama (ali su daleko od toga) pokusavaju da izjednace dobacivanje sa fizickim kontaktom i da se automatski racuna kao uznemiravanje (prekrsaj ili krivicno delo). Dolazi se do toga da je svako obracanje potencijalno uznemiravanje, cak i kad je obican kompliment u pitanju.
Ovde na slikama se pokazuje na grub nacin kako jedna ista fraza moze da zvuci od coveka koji se dopadne zeni, i coveka koji na prvi pogled nema apsolutno nikakve sanse.
Odmah da pitam nase cuvene borkinje za ravnopravnost, da li bi po ovoj logici i muskarac mogao da racuna kao uznemiravanje ako ga startuje zenska osoba koja mu nije privlacna, ili je on u 'onim danima' (ne PMS nego je jednostavno nadrndan)?
To znaci da su zene vise nastrojene da razmisljaju kao zivotinje nego kao ljudi. Zivotinjska priroda iznad razuma je karakteristika zivotinja.Pa tako nekako ispada. Eto, u onom eksperimentu na društvenim mrežama lik je pokazao da ako izgledaš kao model devojkama neće smetati čak i ako si osuđeni silovatelj / manijak. Naravno, u pitanju je sajt za upoznavanje i tu niko i ne dolazi zbog romantike već seksa, pre svega. Pitanje je i ko su te devojke kojima ne smeta da se viđaju sa takvom jednom osobom koju bi, u nekoj drugoj situaciji, proglasile monstrumom.
Džordan Piterson je govorio o tipovima "monstruma" koji privlače žene. Sećam se i onog slučaja "seksi robijaša" gde su žene masovno potposivale peticiju da se oslobodi jer je, jel, seksi. Ovo je razmišljanje na najinfantilnijem mogućem nivou, potpuno povlađivanje emocijama bez ukakvog udela razuma u rasuđivanju.
Dakle ispada da je zgodnijem, atraktivnijem muškarcu više dozvoljeno kod žena. I isto tako treba primetiti da su na priloženim slikama atraktivni muškarci istovremeno opasnijeg izgleda, što je možda još važnije.
Mislim da i kod žena i muškaraca, kada je seks u pitanju, dolazi do izražaja životinjska priroda, samo se to drugačije manifestuje.To znaci da su zene vise nastrojene da razmisljaju kao zivotinje nego kao ljudi. Zivotinjska priroda iznad razuma je karakteristika zivotinja.
Dakle seks je nesto sto razumni ljudi treba da izbegavaju![]()
'ајде, ако се пробудим око 17, разбудим, спалим кутију цигарета, и литар кафе, негде око поноћи ћу да напишем објашњење, за оне који ништа не схватају, иако слика говори више од хиљаду речи.Ajde ako je budan neko iz moderacije nek objasni temu a ako ne nek je zakljuca dok cenjeni autor sutra ne ustane oko 17h pa dok se razbudi i spali kutiju cigara i eto ga u ponoc sa objasnjenjem. Ako ga ne mrzi ako ne onda opusteno narednih dana, kad budes imao vremena care ne zuri.
Ja se ne zezam ni malo.Ajd sto se Alter zeza, on je dete, al ti nisi.
Uznemiravanje je svako flertovanje koje druga strana ne zeli, bez obzira na pol i bez obzira na neciji izgled.