grujco,je l bilo nesto?![]()
Nešto nam se Grujo ućuto? Šta bi to moglo da znači

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grujco,je l bilo nesto?![]()
Nešto nam se Grujo ućuto? Šta bi to moglo da znači?
Ili mlada koleginica ima snažnooooog dečka ?usla mu supruga u nalog na krsti = neko vrijeme nece pisati ovdje... tj. dok mu ne skinu gips?![]()
Ili mlada koleginica ima snažnooooog dečka ?
Dragi forumaši. Otprilike da je koleginica mnogo razumnija nego ja, pa me je ona,pošto sam ja izgleda prerano uzleteo, malo prizemila. Sve u svemu,ja sam bezbrižan.
E pa sad, "leptirici" predstavljaju uzbudjenje, iscekivanje, a ne zaljubljenost...
Ko je ovde sta pomesao
![]()
Ma vidla da se mnogo premišljaš...trebalo je to da opleviš i ideš dalje![]()
da li je tako?
Onu Fatalnu privlačnost garant finansirao neki ženski lobi...utepa nam muškost skroz na skroz![]()
Dragi forumaši. Otprilike da je koleginica mnogo razumnija nego ja, pa me je ona,pošto sam ja izgleda prerano uzleteo, malo prizemila. Sve u svemu,ja sam bezbrižan.
ma ,amerikanci vole da idu u krajnost,forsiraju neko puritansko nasledje. Ja sam taj film odgledao više puta i ništa mi nije "rekao", sad ću vam reći ,i vi se naslađujte, više je meni stalo do romanse,nego do običnog kresanja.E, zato mi nije svejedno,jer neznam šta će biti posle.
pa sad...ta...romasna i to...u teoriji je moguca i s osobom koji te ceka kod kutje...
pa ti vidi...
Sad i ti.
Gde moze romansa sa zenom koju krese 20 godina.
Romanse su moguce samo sa plavim, preplanulim, mladim i nadasve qurcolomnim koleginicama![]()
Džabe ovolika frka ni zbog čeganebo je danas plakalo umesto mene![]()
Баш зато што си романтична душица, добро је што се није десило ништа.ma ,amerikanci vole da idu u krajnost,forsiraju neko puritansko nasledje. Ja sam taj film odgledao više puta i ništa mi nije "rekao", sad ću vam reći ,i vi se naslađujte, više je meni stalo do romanse,nego do običnog kresanja.E, zato mi nije svejedno,jer neznam šta će biti posle.
Situacija nimalo nije naivna.Privlačnost 25 godina stare devojke i 10 godina starijeg muškarca je obostrana,Sliku komplikuje činjenica da je on oženjen,otac dvoje dece,da ima predivnu ženu koju isto voli kao i onog dana kada su se venčali. Koliko god se on trudio ,stomak nedozvoljava da prestane da misli o njoj.
Molim za savet!