Fleksibilni prsti

Vežbam brate ja 10 godina po 3,4 sata dnevno 5,6 dana u nedelji..ako se u nešto razumem to je muzika i bubnjevi i ovo mi je baš hendikep. Najgore je to što ovo ne može da se izvežba a šta god stavim na prst osećaj mi je nikakav, bolje sviram bez ičega al opet mi smeta kad mi se iskrivi palac. Ne znam više šta da radim.. 😕

Vežbam brate ja 10 godina po 3,4 sata dnevno 5,6 dana u nedelji..ako se u nešto razumem to je muzika i bubnjevi i ovo mi je baš hendikep. Najgore je to što ovo ne može da se izvežba a šta god stavim na prst osećaj mi je nikakav, bolje sviram bez ičega al opet mi smeta kad mi se iskrivi palac. Ne znam više šta da radim.. 😕
Ako je to bas toliki problem,onda samo operacijom moze da se sredi,ali sada ova Korona,pa tesko da te prime,a kod privatnika skupo.

Pa izgleda..ma dobro, ne žuri se meni baš toliko samo ne znam šta se tu operiše i koji su rizici. Ne bih baš da mi sjebu neke nerve pa da ne mogu da ga pomerim ili tako nešto slično.
Tu se radi nesto oko tetiva,koji pomeraju prste,a ligamenti ce sami po sebi izgubiti tu rastegljivost.sada dal' je sigurno,sve zavisi od hirurga kako prihvati taj posao.

Back