- Poruka
- 3.703
bojan86:
To su ozbiljne reci. Estetska hirurgija ne moze da zakrpi uvek sve i tako dobro kao pre, pre nego pukne. :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojan86:
Nadam se da se salis...snaja88:Pesma je ocaj.............Bolji su i NN ali je Nikolicka najbolja ubedljivo
Ako nisi znao, u nashoj zemlji ima mnogo kulturnih ljudi, a Flamingosi niti su nekulturni, niti su ispod nekog opshteg nivoa. No Name nisu bili za Eurosong zato shto i muziku, koja bi trebalo da bude najbezbrizniji deo svachijeg zivota, meshaju sa politikom. A i nekulturni su! A znash zashto? Zto shto ih "bruka" tudja zastava, tudja istorija, tudja kultura, a one koji su im na neki nachin protivnici potcenjuju izjavama da to nisu pevachi (o da se na Eurosongu to gleda), a oni su vrhunskog kvaliteta jer su, jelte, zavrshili srednju muzicku skolu... Ne podnosim takve licemere i bolje shto nece ici Eurosong. Flamingosi bi nas mnogo bolje predstavljali. Ja razumem da neko mrzi Srbe zato sto su mu pobili celu porodicu (bilo je takvih slucajeva), ali ne razumem da nas neko mrzi samo zato sto zivi sa nama, a ne fali mu ni dlaka s glave... Jer u vrh politike nashe "drzave" nisu upleteni samo Srbi, vec i mnogo Crnogoraca, tako da nemamo zashto da mrzimo jedni druge. No Name su mladi i talentovni i ne bi trebalo da imaju takva osecanja u sebi...lukarelli:Ne treba niko da ide...
To je za kulturne
Sve ce se reshiti 21. maja, veruj mi- hvala Bogu sto nece pre, jer bi onda planinci poslali svoj "No Shame se vija po polju" na Eurosong, a onda bismo mi ispali drzavni neprijatelj broj jedan u svetu.strong_enough:Ne treba niko ni da ide kada se ne zna ni koju bi drzavu predstavljali!!!Kada odlucimo koja nam je drzava i kada se svi odvoje onda cemo mozda i imati prava da poshaljemo nekog.A do tada...pa mozemo samo da lupamo glavom o zid dok ne shvatimo koliko smo glupi
Takve pesme se traze na Evroviziji.Shinoda:Glasao sam negativno ne zato sto mislim da su bezimeni bolji nego zato sto je ta pesma od Flamingosa, ebeno mnogo glupa!
****, palac Lisabon...tra la la la la lalalaaa... [pevati u ritmu pesme]
I Luis na kraju: pblf plfmjd pbljddd
Mislim dajte ljudi, kakva je to pesma koja se zasniva na nabrajanju evropskih gradova i mumlanju u mikrofon?
Ajde one ribe sto pevaju, eto imaju +icj od mene...
Dunjo moja zrela, moje sunce milo...nikodim:Da, definitivno... iako su mi ti tipovi gadni i poprilicno nezanimljivi, ipak im je Luis radio tu pesmu... a Luis je prava debela faca, covek je genije.
E, kolike su pare tu u pitanju...Shinoda:Dunjo moja zrela, moje sunce milo...
@Ljubicica
Onda su svi debelo zaglibili kad se prze toliko na tu Evroviziju![]()
Nazalost...ancika:E, kolike su pare tu u pitanju...