FK Partizan - `navijaci` dele pravdu

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

27E

Legenda
Poruka
52.561

eto ko danas na ulicama beograda deli svoju pravdu.

ako tako biju sluzbena lica fk partizan, sta bi tek radili obicnim gradjanimaa???

nije za ocekivati da ovi `razbacani` i agresivni budu indentifikovani, privedeni i tom prilikom pruze otpor, kojom prilikom bi dobili stostruko ono sto su dali.

kazna za kriminal uvek mora biti veca od dobiti za kriminal, i toliko puta veca da im nikad vise ne padne na pamet da ponove. jedino ko nisu i oni sluzbena lica???

Tako je uopstu u fudbalu kod nas.Neki gulanferi i siledzije vode glavnu res u svim fudbalskim timovima.To se zna odavno,a niko to ne pokusava da sredi i uredi.Navijaci su gledaoci koji mogu biti zadovoljni ili ne na svoj tim,ali nikako da oni vode politiku kluba.Sramota.

• Podržavam
Reactions: 27E
Po ko zna koji put se pokazuje koliko su ti huligani nebulozne pojave,napadnu Čedu a prebiju nekog lika što je slučajno bio tad sa Čedom,sad ovde ispred stadiona"napadnu"Vazuru a prebiju nekog tu drajvera ili radnika obezbeđenja što se vidi na snimku. I sad i onda svi mediji prenose kako su napadnuti Čeda i Vazura a njima ništa nego su stradali neki drugi likovi koji su se tada tu našli.

• Podržavam
Reactions: 27E
ma ajde sto su ga malo isamarali, to mu spada u radnu obavezu

nego ko je srusio savamalu preko noci,m?
kakva je to drzava gde policija nece da izadje na uvidjaj zbog preko noci na silu od strane NN 3 bagera i lica srusenih objekata?
to mene zanima
zamisli neko mi dodje preko noci i srusi kucu
i nema pocinioca,sakrila ga fantomka
qqqq

- - - - - - - - - -

Po svemu sudeći taj ugaženi je bodigard Vazure,onog što su "napali".:lol:

ajde napali, nego pise - LINCOVALI:aaa:
ebalo vas skandalozno novinarstvo

Kada se biju medjusobno imaju moju podrsku ako im nesto znaci :D Kriminalci sa tribnina udarili na kriminalce koji rade u klubu, ako samo napred. Pocinioci ce ubrzo biti uhapseni, ako vec i nisu. Za nekih godina dana bice donesena osudjujuca presuda kojom ce prvoosumnjiceni dobiti 6 meseci kucnog pritvora sa sve nanogicom.

ma ajde sto su ga malo isamarali, to mu spada u radnu obavezu

nego ko je srusio savamalu preko noci,m?
kakva je to drzava gde policija nece da izadje na uvidjaj zbog preko noci na silu od strane NN 3 bagera i lica srusenih objekata?
to mene zanima
zamisli neko mi dodje preko noci i srusi kucu
i nema pocinioca,sakrila ga fantomka
qqqq

- - - - - - - - - -

ajde napali, nego pise - LINCOVALI:aaa:
ebalo vas skandalozno novinarstvo

to sam i ja rekao...
video sam neke ljude kako biju,
odvajaju meso od kostiju...
ovo nije nista...smejurija!
pa ja sam vise bio neke pojedince, nego ovi...

Stefanović: Trenutno ne znamo gde su napadači

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u subotu da se nada da će uskoro biti nađeni i uhapšeni napadači na Miloša Vazuru.

"Policija je identifikovala lica koja su učestvovala u napadu na Miloša Vazuru. Trenutno ne znamo gde su, ali se nadamo da ćemo uskoro znati", kazao je ministar novinarima u Beogradu

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/839/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back