Fizicko

Ja nikada nisam nosio shorceve na fizichkom...mozda u 1. 2. osnovne,posle sam uvek radiJo u trenerci,imao opravdanje pushtali me poshto sam stalno bio boleshljiv...a i dok sam nosio nije bilo ispod pantalona...nego smo se presvlachili u svlachionici..jedna za mushke druga za devojcnice...jedna do druge...pa je negde od 7.razreda bila fora da kao se popnu uz vrh gore i pokushavaju da vide dok se ove presvlache...tako klasichno tinejdzertski...fuj.
Inache u vezi te svlachionice imam neki veeeoma chudan trip sanjao sam je dosta puta,verujem da je taj prostor posebna vremensko-prostorna petlja jer mi secanje na njega uveg budi neka neobichna osecanja...meshavina vec vidjenog,intuitivnog i ko zna josh chega...

Megy 18:
DisMisal

Učlanjen: 30.06.2007.

Nisam ni ja... ne volim da se ponavljam.

@tema: sve više verujem da bi muškarcima trebalo odstranjivat kite po rođenju. Mogu pišat i bez nje, a ovako samo pravi probleme. Muški se opterećuju njime, žemske takođe, a od toliko drkanja civilizacija stagnira u mestu. Za oplodnju i onako rastu zahtevi za epruvetom. Emancipacija u ekspanziji: mož me ebat, oću ti pušiti, ali kome treba da se svadimo ko će vodit decu kod zubara. Pali idiote... ujutru.

Ovakvi postovi nisu glupost a ni prosipanje pameti.....
sve je ovo neshvacen grc genijalnosti koji blista sjajem nevidljivom za oko smrtnika.... ;)
.......mozak koji radi non-stop a zakucava se nalik "krsti", svojevremeno :lol: brljavis....
....ovo je stanje svesti pred pucanje, ukoliko isto nije usledilo pre moje spoznaje tvojih multinikova. :wink:

Lexo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
??? :shock: :shock: :shock: ??? :lol: čina
Oket, jesam li ja nešto pogrešno razumeo ili sam upravo proglašen za Lexinog klona? Ajd mi pojasnite, dobri ljudi... a vi ne toliko dobri se ne stidite..

Mislim, tj ne mislim, nego mi je već dovoljno teško da razlikujem kada sam ja DisMisaL a kada sam Julian Duranona, te iskreno verujem da nisam i Lexa, iz praktičnih razloga; naime, trebao bih biti daleko genijalniji no što jesam da uskladim sve te svoje multiplex ličnosti... ili to ili moram da zapisujem kada i kako sam se klonirao. Kada bolje razmislim, više se ne sećam ni od kog nicka je sve počelo? Hm, fakpuppet? Ne, to je ipak bio neko drugi...

Ali šta da se radi, ako ja već ne mogu da razmišljam o tome, ima ko može. Tužni, megy... ko zna koliko još forumaša sa zanimanjem prati moj MPD. Da ne bi sav vaš trud prošao uzaludno, uskoro će biti raspisan konkurs za mog ličnog asistenta, što će vam pružiti mogućnost da svoju omiljenu razbibrigu ne samo posmatrate uživo, već i u njoj aktivno učestvujete. Ko zna, možda jednog dana postanem i neko od vas...

Ja baš nisma voleo fizičko zbog sveg tog znojenja... Prvo trčiš i skačeš 45 minuta, a onda treba da ideš na čas, tako znojav i nikakav. Ja sam u rancu nosio ne samo šorc, već i rezervne gaće, majicu i čarape - ali ne vredi. Sećam se da sam i zimi izlazio polugo napolje da prestane znoj, i da bih uvek kasnio na sledeći čas jer bih se zadržao u umivaoniku pokušavajući da se zaperem. I tako je trajalo sve negde do trećeg-četvrtog srednje, kada sam jednostavno prelomio i nisam više išao na ostale časove, sem na fizičko. Do časa u pivnici, dva-tri, posle časa ispred dragstora još par komada (kada sam već znojav sramota me bila da idem nazad u pivnicu), da nadoknadim svu tu tečnost koju sam potrošio baveći se fiskulturom (a ne da sam bio smotan za fizičko, nego strašno).

Lexa:
O Bože... :roll: pročitala sam :lol:
Baš te opasno pecnulo ono što je Sindi napisala? :mrgreen: ćurko[/QUOTE]

ovakvim konstatacijama se sluze ljudi koji nemaju sta reci,a to se od tebe ne ocekuje!

Ajd sad se raspisi na 3strane da narodu objasnis sta kako- kad-gde ...... i uputi sirok :grin: svim forumasima publiciteta radi.

opravdaj se i ne dozvoli da te neko pecne slucajno a i ako se slicno dogodi zali se adminu...ili......lepo zamoli da se lik banuje a ti pljuj i psuj jer ti prilici.

Nisi ti takva rodjena ,ubedjena sam da te sredina ili radno okruzenje iskvarilo ;-)
...no sreca sto i nemam bas cesto vremena dokonisati na forumu a na zalost ni citati te (mada to rado cinim)uvek me razveselis nekom prostotom upakovanom u smornu filozofiju ...
mada u poslednje vreme preferiras monolog(Lexa-DisMi.........................XY mutacija)

A moj "slucajni" zakljucak u vezi multinikova i nije tako slucajan VEEEERUJ na rec.

Lexo,Lexo sta ti se dogodilo? 8-)

Zapanjujuće si balava, čak i za svoje godine. Moje elaborate dobiju samo oni koji ih zasluže, potrudi se malo više :lol:
Naravno da tvoj zaključak nije slučajan, jbote pa ja sam tebe tovarila za multinik ae budi bar originalna majq mu :)
U suštini volim ćuretinu, ali samo na tanjiru.

...нема шансе да испод фармерки нисим било шта осим веша (а можда ни то :lol:)...
...сећам се да сам увек носио резервне чарапе и гаће (и то увек слип или кратак боксер за физичку активност...што ми је и данас пракса).

Pa ne znam, nisam sigurna koliko konkretno će da me svrbi dlaka na palcu levog stopala što osoba iza nicka KiZoMegy ne volE niti mene niti tebe..... izgleda da ću se morati obesiti. Al' ne smem bez tvoje dozvole, ipak smo jedno..... te isto.

Lexa:
Zapanjujuće si balava, čak i za svoje godine. Moje elaborate dobiju samo oni koji ih zasluže, potrudi se malo više :lol:
Naravno da tvoj zaključak nije slučajan, jbote pa ja sam tebe tovarila za multinik ae budi bar originalna majq mu :)U suštini volim ćuretinu, ali samo na tanjiru.

DisMisaL

Učlanjen: 30.06.2007.

Smorili ste sa vašom zavadom. Mada ste na taj način privukli pažnju ostalih korisnika foruma, mora se priznati. Negativnu, doduše. Zahebite to muvanje provokacijom.

Za one koji su propustili ovaj post:
Citat:Original postavio SINDI
da li te interesuje kakva je lexa megi? sa velikim prelepim ocima, i tenom kao kod porculanske lutke.sa neznom konstitucijom. i mozgom koji stalno radi.

Daklem, Lexa vam je dovoljno lepa (vizuelno, estetski) da joj nije potreban višak mackanja i doterivanja, štaviše ovako je i privlačnija. Prirodno je lepa, uz to deluje i uredno (pogotovu muško oko ne zamera detalje kao što su samopodšišana kosa i nelakirani nokti, šta god žene mislile o tome). A poseduje i druge kvalitete koji bi i slepom privukli pažnju, na neki već način. To što ona ima potrebu da se sprda sa osobama koje su omalovažile njen stav na ovoj temi, i da uzvraća na njihovom nivou, to neko mudriji možda može da objasni. Me said.

Možete li sada da nastavite sa temom?

1.mislim prvo sam klinka,pa sam balava za svoje god...pa ...ko zna sta jos, ne stizem da pratim.... ali obavezno stizem da upratim redosled reci u recenici.
malo konfuzno....neko te i razume i vidi tvoj sjaj i zbog tog si na forumu :wink: ili se nadas da ce se takav neko naci? :roll:
Kako god bilo, samo se ti trudi -svaki tud je necim nagradjen,a?Nadaj se........

2.Pa zar je ovo tovarenje?

Ovo se zove SAMOODBRANA kako to tuzno izgleda :cry: kad moras sam sebi ruku (rec podrske )da pruzis,a toliki sati iza tebe :cry: u nepovrat...............

El' Megi dijete, a da ti malko odmoriš, pa da pročitaš šta i kako pišeš? Mis' stvarno, gre'ota napisati, al tebe neko opasno teroriše kad si toliko besna. Pazi kad sebe nisam hvatala u tim stanjima.
Laq noć i sanjaj nešto lepo da te rastereti, pa dođi ponovo hladne glave škrabajući nešto za mene :) (skoro sam polaskana) što opet neću pročitati.

O mudima... u pravu si Neozbiljko. Da li se razliqje nošenje bokserica? El neko nosio bokserice pa preko toga šorts, pa tek onda farmerke? Čini mi se da je tek to zeznuto.....

Back