Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
??? :shock: :shock: :shock: ???Megy 18:DisMisal
Učlanjen: 30.06.2007.
Nisam ni ja... ne volim da se ponavljam.
@tema: sve više verujem da bi muškarcima trebalo odstranjivat kite po rođenju. Mogu pišat i bez nje, a ovako samo pravi probleme. Muški se opterećuju njime, žemske takođe, a od toliko drkanja civilizacija stagnira u mestu. Za oplodnju i onako rastu zahtevi za epruvetom. Emancipacija u ekspanziji: mož me ebat, oću ti pušiti, ali kome treba da se svadimo ko će vodit decu kod zubara. Pali idiote... ujutru.
Ovakvi postovi nisu glupost a ni prosipanje pameti.....
sve je ovo neshvacen grc genijalnosti koji blista sjajem nevidljivom za oko smrtnika....![]()
.......mozak koji radi non-stop a zakucava se nalik "krsti", svojevremenobrljavis....
....ovo je stanje svesti pred pucanje, ukoliko isto nije usledilo pre moje spoznaje tvojih multinikova. :wink:
Lexo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lexa:O Bože...pročitala sam
![]()
Baš te opasno pecnulo ono što je Sindi napisala?ćurko[/QUOTE]
ovakvim konstatacijama se sluze ljudi koji nemaju sta reci,a to se od tebe ne ocekuje!
Ajd sad se raspisi na 3strane da narodu objasnis sta kako- kad-gde ...... i uputi sirok :grin: svim forumasima publiciteta radi.
opravdaj se i ne dozvoli da te neko pecne slucajno a i ako se slicno dogodi zali se adminu...ili......lepo zamoli da se lik banuje a ti pljuj i psuj jer ti prilici.
Nisi ti takva rodjena ,ubedjena sam da te sredina ili radno okruzenje iskvarilo ;-)
...no sreca sto i nemam bas cesto vremena dokonisati na forumu a na zalost ni citati te (mada to rado cinim)uvek me razveselis nekom prostotom upakovanom u smornu filozofiju ...
mada u poslednje vreme preferiras monolog(Lexa-DisMi.........................XY mutacija)
A moj "slucajni" zakljucak u vezi multinikova i nije tako slucajan VEEEERUJ na rec.
Lexo,Lexo sta ti se dogodilo? 8-)
Lexa:Zapanjujuće si balava, čak i za svoje godine. Moje elaborate dobiju samo oni koji ih zasluže, potrudi se malo više![]()
Naravno da tvoj zaključak nije slučajan, jbote pa ja sam tebe tovarila za multinik ae budi bar originalna majq muU suštini volim ćuretinu, ali samo na tanjiru.