Fizicki izgled

Šalim se ja malo. Sa 195cm meni je svaka žena OK, osim one koja je viša od mene. (a takvih sam u životu video otprilike tri komada).
195cm je idealna visina, budi srecan dosta njih bi ubilo za tu visinu?

I kod muskarca, nema nista gore od niskog muskarca
Mada volim da prodjem pored nekog niskog, osetim neku moooć
??

Malo detaljnijee, zanimljiva je ovo tema ja mogu da napisem roman o tome sta mi je bitno kod muskarca 🤔
Volim da je lepuškasta, uglavnom volim brinete tamnih očiju, normalnih grudi i sirih bokova. Ne volim da žena ima podosta kilograma ili da je ekstremno mršava, ali ako je ok kao žena pravim ustupak. Visina nije presudna, samo da nije mnogo niska pošto sam ja visok.

Koliko vam je bitan fizički izgled ako zelite da budete sa nekim i da li je presudan? Sta vam je bitno kod zene, a sta zenama kod muskarca. Znam da nije to najbitnije, jednom se jedan decko uvredio jer sam mu rekla da mi samo smeta njegova visina, ja 176 on 160 pa jel da da ne ide kao dete da drzim za ruku
Meni je samo izgled bitan,ne bih sigurno pitao sta je zavrsila

Mora da bude veći od mene,da nije nešto sad baš prelijep da izgleda muško hebo ga,a ne da se ja pokraj njega osjećam da sam muško.Da drži do svog izgleda a ne da je masan ,,,užas to nikad ne bi ni pogledala takvog muškarca.Da pazi na higijenu da miŕiši umjereno. I da ima u njemu neki vrag da me privlači,ali to sve što sam navela mogu samo da nacrtam ništa drugo.

A kako vi znate ko je glup,ne piše to nikome na ćelu :zcepanje::zcepanje::zcepanje: kakve veze pamet ima sa seksom......
Ma nije bitno moze i glup samo nek dobro izgleda ?

ma ima od nadrealista ono sa brojkama i slovima,brojke se pokvare a slova ebačina :rotf:
valjda je meni važno šta ja mislim a ne one :lol:
meni mile i drage,najmilije i najdraže :rotf:
Okkk...

Back