ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Pa može ti i Šešelj to reći, pa opet to kako se neko predstavlja, ne znači kakav je.
Pa ok tvoj je dozivljaj poseban....ti si bas teski nacionalista pa projektujes kapiram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa može ti i Šešelj to reći, pa opet to kako se neko predstavlja, ne znači kakav je.
Pa ok tvoj je dozivljaj poseban....ti si bas teski nacionalista pa projektujes kapiram
Ti ovde redovno iznosiš i potpuno rasističke tvrdnje. Pišeš o rasnoj inferiornosti poganih škja, namerno koristeći čak i albanski rasistički termin, a ovde si čak i napisao da jedan celi narod (dakle, kao višemilionska zajednica) laže i izmišlja stalno.
Jedna od razlika izmedju mene i tebe je ta što volim da pokažem i ono što mi se ne svidja. Diskusije radi.Pa sto ga linkujes coce
Ljeba ti, stavi ovu ljepoTIcu za avatar:
Čitao nešto o fudbalu i prodje mi par fotki fudbalera Albanaca. Nije ciljano nego nasumično.
Pošto je tema fizičke i antropološke karakteristike, nadam se da brisanje neće biti.
Fadil Vokri
Pogledajte prilog 1585446
Shkelqim Vladi
Pogledajte prilog 1585447
Elseid Hysaj
Pogledajte prilog 1585448
Myrto Uzuni
Pogledajte prilog 1585449
Altin Lala
Pogledajte prilog 1585450
Naser Aliji
Pogledajte prilog 1585451
Alban Ajdini
Pogledajte prilog 1585452
Erfan Zeneli
Pogledajte prilog 1585454
Armando Broja
Pogledajte prilog 1585455
Dakle ovdje vidimo da Gusle (Lahuta) i Cifteli (mandoline) imaju slicne note i zvuk koje su sasvim komplimentarne, sto govori da su stvoreni zajedno:
Dok kod Srba gusle nemaju melodijsku vezu nit sa jednim drugim srpskim instrumentom (frulom, tamburicom, harmonikom, gajdama, trubom itd).
Dakle jasno je da su Juzni Sloveni preuzeli gusle od Albanaca i zato samo ih koriste u manjem kapacitetu svog muzickog potencijala. @Krishna @Q. in perpetuum hibernum