Fizicka ljubav...

Miss_worms:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
Keeper:
mortishaaa:
guitarrr_babe:
Fizicka ljubav je, ponekad, jaaaaaaaako potrebna... To shvatimo tek kad smo daleko od najdraze nam voljene osobe... Znam kako je meni bilo do pre mesecak dana i znam da ce mi tako biti od preksutra do... ko zna kad... Skroz tuzno, ali sta cemo? Razgovori, razumevanje i poverenje su savrseno vazni, ali ponekad nisu i dovoljni...
what should I tell??? :(

a sto od preksutra?? sta? sto? :( ja nisam u toku :(

a pazi ti guitar-babe sto kuka, a sta tek mi da kazemo? :cry:
pa to ti pricam :cry: :cry:

ma neka. nismo mi plishani kao G_B :lol: mi cemo se strpeti na nashu fizichku ljubav. dotle imamo ovu 8)
... na koju se svi zale :wink:
Pa sto se svi zale?Znate nisam bas u toku te vase ljubavne veze.. :roll:
:roll:

Pa, u stvari... To i planiram! :wink: U stvari, to mi je jedini izlaz!!! A sto se tice hrabrosti da dokazem ljubav i to, to mi nikada nije nedostajalo... Samo, nismo mi jos toliko odrasli da mogu sasvim slobodno da mu govorim o tome koliko mi je mnoooooogo stalo do njega. Treba samo malo vremena. A za posete u Beogradu - razmisljam ozbiljno o tome! Kad jednog jutra poludim i spakujem se i odem.

guitarrr_babe:
Pa, u stvari... To i planiram! :wink: U stvari, to mi je jedini izlaz!!! A sto se tice hrabrosti da dokazem ljubav i to, to mi nikada nije nedostajalo... Samo, nismo mi jos toliko odrasli da mogu sasvim slobodno da mu govorim o tome koliko mi je mnoooooogo stalo do njega. Treba samo malo vremena. A za posete u Beogradu - razmisljam ozbiljno o tome! Kad jednog jutra poludim i spakujem se i odem.

ma sta ima da poludish ??? ..... zar treba prvo da poludish da bi otishla? ...... pa da odes do dragog/drage je prirodno stanje, prirodna reakcija, zaista ........ mene vuche svaki dan, da sam srednja skola i isao bih svaki drugi dan sigurno ....... ovako nemam vremena :cry:

ali imacu :P

Keeper:
guitarrr_babe:
Ma, ko se, bre, zali??? Vi ste mi diiiiiiivno slatki!!! Tako je divno imati nekoga danas, kao sto vi imate jedno drugo...

Zasto kukam? Pa, decko mi ide sutra za BG, a onda se necemo videti do... mislim prvog prolecnog raspusta, ili dok ja ne poludim i zapalim za BG. Za pravi zimski raspust on zaista dolazi za KV, ali ja nisam tuuuuuuuuuu...Idem u Svajcarsku, hladnu, evropeidnu Svajcarsku, a ja hocu da budem ovdeeeeeee sa svojim balkanceeeeeeeeem... :cry:

:shock:
c c c c c ......... evo opet neshto kao ono kad je courtney kukala sto je u parizu ........ c c c ....
Eh... :(

Naravno da je vazhna ta 'fizichka ljubav'.
Meni, lichno, razgovor sa voljenom osobom vishe znachi, ali neke stvari se, jbg, ne mogu iskazati rechima... To su ti trenuci 'fizichke ljubavi'.
Ne znam zashto ljudi imaju potrebu da razdvajaju te dve stvari. Meni to stoji u jednoj te istoj kutijici. Ljubav je ljubav, samo su trenuci razlichiti :wink:

Keeper:
guitarrr_babe:

ma sta ima da poludish ??? ..... zar treba prvo da poludish da bi otishla? ...... pa da odes do dragog/drage je prirodno stanje, prirodna reakcija, zaista ........ mene vuche svaki dan, da sam srednja skola i isao bih svaki drugi dan sigurno ....... ovako nemam vremena :cry:

ali imacu :P
:roll: one day..... :(

Back