nncmkc
Primećen član
- Poruka
- 760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se zezas sa izbacivanjem hrane..ja se ovih dana isto znojim ko lud i vrtelo mi se malo u glavi..padne secer..i vreme je haos..bonzitu dve posle treninga obavezno pojedi..voce..povrce i polako ali sigurno se navikavaj na laganu hranu..smanji se zeludac i taman primi ne previse hrane..cekamo fotkuMa iskreno,samo sam par puta nosila taj pojas,sad kad je vruce ne mogu...
Kilaza u poslednje vreme ni makac...prvo je islo laganica 3 kg pa stade na tome...ali iako mi kilaza ne spada u poslednje vreme,ipak izgledam mnogo bolje...
Da povecam intenzitet vezbanja? Duzinu treninga? Izbacim ugljene hidrate potpuno?
E da,videcu da nadjem neku sliku od pre i da slikam novu da vidite razliku...ono kao pre i posle...
Nemoj da se zezas sa izbacivanjem hrane..ja se ovih dana isto znojim ko lud i vrtelo mi se malo u glavi..padne secer..i vreme je haos..bonzitu dve posle treninga obavezno pojedi..voce..povrce i polako ali sigurno se navikavaj na laganu hranu..smanji se zeludac i taman primi ne previse hrane..cekamo fotku![]()
Ja moram malo pojacati hranu..82-3 na 188 je malo malo..Ali moram nesto da preduzmem,ili jaci treninzi ili...Cilj mi je sad tako blizu,a tako daleko...
Kako ide vama momci?
Ja moram malo pojacati hranu..82-3 na 188 je malo malo..samo ti preskaci konopac jedno pola sata i dosta tecnosti.
Au ljudi imam 7 cm manje u struku nego pre 10 dana.![]()
![]()
Bas sam happy.![]()
nice
reci mi samo kakva ti je ishrana? sta jedes?
jesi li na nekoj posebnoj dijeti ili jedes sve po malo?!
Ma obozavam tunjevinu pa mi nije frka...
Jedem za rucak uglavnom kuvano ako nije masno i jako...Ili sama sebi skuvam nesto...Ili uzmem u prodavnicu "zlatnu mesavinu" (to ti je ono smrznuto povrce u kesi) pa to skuvam i posle dodam malo pilecih prsa kuvanih ili tunu ili neku ribu na pari spremim....
Ili napravim veliku ciniju salate,sve moguce vrste salate strpam,pa preko narendam posni sir,dodam maslinovo ulje i jabukovo sirce... ma prste da polizes,meni je to jako ukusno
Ali svaki dan riba (tuna,losos,skusa,oslic...) tuna iz konzerve,ostalo na pari spremam....
I svaki dan puno salate i fit jogurta....
[/QUOTE
Ogladneo sam![]()
Ma obozavam tunjevinu pa mi nije frka...
Jedem za rucak uglavnom kuvano ako nije masno i jako...Ili sama sebi skuvam nesto...Ili uzmem u prodavnicu "zlatnu mesavinu" (to ti je ono smrznuto povrce u kesi) pa to skuvam i posle dodam malo pilecih prsa kuvanih ili tunu ili neku ribu na pari spremim....
Ili napravim veliku ciniju salate,sve moguce vrste salate strpam,pa preko narendam posni sir,dodam maslinovo ulje i jabukovo sirce... ma prste da polizes,meni je to jako ukusno
Ali svaki dan riba (tuna,losos,skusa,oslic...) tuna iz konzerve,ostalo na pari spremam....
I svaki dan puno salate i fit jogurta....
[/QUOTE
Ogladneo sam![]()
Ma ti si uvek gladan dok citas moje poruke.
E sad cega si ti zapravo gladan...to je vec teska filozofija.![]()
![]()