gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prdim svakodnevno na VIP frekvenciji
high class prdez
za zbilja
pesacenje, kad mogu plivanje...na zalost mi trenutno zdr stanje ne dozvoljava druge aktivnosti
U vremenu stresa i sve vise obaveza potrebno je da se koliko toliko bavimo nekakvim sportom; do unazad mjesec dana tvrdila sam da je sport ubistvonaravno iz zezanja jer nisam htela sebi priznati da sam totalno ispala iz kondicije, zatim sam krenula redovno na plivanje ipak mi neki unutrasnji nemir nije dozvolio da se smirim na tom plivanju tako da sam krenula sa walkingom, svaku vece po 30 minuta.
cime se vi bavite?
Aje pa ni sa čim. Idem svuda peške i na svoju ruku radim vežbice svakodnevno al to čisto da me ne grize savest što ću sledeća tri sata blejati u komp.
Ne volim da trčim, ljuti me trčanje, ma ni za busom. Samo da me ker povija eventualno bih potrčala al kažu da tad treba da se ukipiš a ne da bežiš što mi realno odgovara.
Volim da šetam po Fruškoj Gori pa jednom , dva puta mesečno za vikend odem na 10, 15 kilometara.
Teretana me isto ne privlači ni tako da skakućem sa još 20 žena pred ogledalom.
Aje pa ni sa čim. Idem svuda peške i na svoju ruku radim vežbice svakodnevno al to čisto da me ne grize savest što ću sledeća tri sata blejati u komp.
Ne volim da trčim, ljuti me trčanje, ma ni za busom. Samo da me ker povija eventualno bih potrčala al kažu da tad treba da se ukipiš a ne da bežiš što mi realno odgovara.
Volim da šetam po Fruškoj Gori pa jednom , dva puta mesečno za vikend odem na 10, 15 kilometara.
Teretana me isto ne privlači ni tako da skakućem sa još 20 žena pred ogledalom.