Fitnes influencerka

A sta?
Msm sta je tu tacno horor?
Bolje da sedi kuci i plete dzemper i otrombolji se?
Pa sad, ne mora da plete dzemper, ali nek cita knjige, ide na ples, pesacenja, izlete, putuje... radi nesto sto joj prija.
Kakav fitnes majko moja :prpa:
Jbt ja jedva cekam da dodjem u godine kad sam baba i mogu da uzivam... samo da sam zdrava, a u tim godinama da me noge drze i pamet sluzi.

Pa sad, ne mora da plete dzemper, ali nek cita knjige, ide na ples, pesacenja, izlete, putuje... radi nesto sto joj prija.
Kakav fitnes majko moja :prpa:
Jbt ja jedva cekam da dodjem u godine kad sam baba i mogu da uzivam... samo da sam zdrava, a u tim godinama da me noge drze i pamet sluzi.
Pa za ovu zenu je to uzivanjr.
Msm njrnom voljom vezba ne vasom.
Njoj to prija i to se vidi.

Pa za ovu zenu je to uzivanjr.
Msm njrnom voljom vezba ne vasom.
Njoj to prija i to se vidi.
Ma samo nek ona uziva... Ja ne mogu to uzivanje da zamislim nikako u tim godinama.
Ona je sigurno ponosna na rezultate, uziva da bude influenserka, ali u samom vezbanju.... ne znam, jbg.

Aj da dodjemo ovde sa 70 da maltretiramo taba :deda: i razmenimo uskustva u cemu uzivamo :lol:

Msm razumem.
Imas ljude kao ti, ceo zivot nesto jedva cekaju.
Jedva cekas da smrsas, jedva cekas da vise ne moras da pazis sta jedes jedva cekas da se zategnes jedva cekas da udjes u manji broj, jedva cekas da vise nista jedva ne cekas i da tr vise nije briga za jedva cekanje.

Ja npr ne vezbam zbog icega od navedenog.
Vezbam zbog osecaja koji imam i promene svesti koja se desila.

Msm razumem.
Imas ljude kao ti, ceo zivot nesto jedva cekaju.
Jedva cekas da smrsas, jedva cekas da vise ne moras da pazis sta jedes jedva cekas da se zategnes jedva cekas da udjes u manji broj, jedva cekas da vise nista jedva ne cekas i da tr vise nije briga za jedva cekanje.

Ja npr ne vezbam zbog icega od navedenog.
Vezbam zbog osecaja koji imam i promene svesti koja se desila.
Boldovano: E bas to :D

Ma sve je to sjajno, da me ne razumes pogresno.
Zato sam se i ogradila da je meni nezamislivo :lol:.
Mislim, sto se tice nje, ne tebe.
Ti samo udri, odlicno izgledas, rezultat se vidi, odlicno se osecas, sta ces bolje :super: :heart:

Ljudi imaju zanimljivu osobinu, da posmatraju samo iz svog ugla.
Neki jedva cekaju penziju da setaju citaju, sede pored reke.
Neki i u tim godinama rade iste stvari kao i mladi.
A vi je okarakterisete kao mucenicu 😆
Nije mučenica, možda ranije nije imala vremena za vežbanje. Mozda nije imala novaca, volje, ... Nije ni za svakog teretana, nekom odgovara šetnja,joga, bazen...
Ima nas raznih, neko hoće da bude zgodan obučen, neko zgodan go, neko da ima kondiciju...

Back