Fiskalne kase pijacnim radnicima koji se bogate na racun politicara!

Da Bog da im pdv od pijačnih prodavaca bio crkavica od koje će jednom preživljavati, daće Bog makar i na drugom svetu!
Sramota i otimačina!
Poštenom čoveku skini kožu s leđa, a tajkunima i mafijašima daj pogodnosti da rade bez ikakvih briga i bojazni da će za kriminal ikad platiti.
Šta rade ljudima sa buvljaka?
Neko preživljava prodajući krš koji nekom možda treba, a oni lepo raciju...
Bežanija, ljudi strepe da će zaglaviti u zatvoru jer prodaju pokisle knjige.
Bedo bedna, beda u duši...
Beograd na vodi je Beograd na bedi onih koji samo žele da prežive.

cak ni advokati nemaju fiskalne kase,ali zato moraju oni pijacni bednici koji se muce da prezive. hokstaplerska drzava opet pokusava da uzme pare,i opet idu protesti.
glavni i odgovorni urednici: aleks vucic i sinisa mali.

Rekao sam jos pre par godina. Svima ce Vucic doci glave,samo cekajte svoj red!! SVAKOG ce da dotakne,jer je *****!! :hahaha:

milan-srdoc-1.jpg

Pijacni radnici se dele na svercere, preprodavce i one koji prodaju svoje proizvode a kojih je vrlo malo u odnosu na ove prve.
mogu da se slozim.

moj komsija imao str, pa otvorio tezgu na pijaci u mirijevu. ne da ga je krenulo, kupio dva stana

dakle hm!

Rekao sam jos pre par godina. Svima ce Vucic doci glave,samo cekajte svoj red!! SVAKOG ce da dotakne,jer je *****!! :hahaha:
nisi bas previse pametan

samo da je mir i sve ce se srediti, tto si u pravu. a to sto AV `dolazi glave` krimosima i sitnim preprodavcima, pa i vreme je, kaj ne??? ha, ha, ha

Ako sam dobro shvatio, fiskalne kase će obuhvatiti samo preprodavce dok će registrovanog seljaka to zaobići?

Iskreno ako je tako, podržavam. Vreme je da se stane na put preprodavcima. Ode u Leskovac kupi paradajz za 30 dinara za kilo, dodje na pijac u Beograd prodajemtaj isti paradajz kao svoj za 180 dinara.
Nije reć o prerodavcima, oni koji prodaju voće i povrće neće imati kase. Reč je o legalnim prodavcima koji su registrovani i plaćaju tezge, koji jesu na pijaci ali ne na zelenoj. Kafa, čokolade, bombone, baterije, žileti i te sitnice. Ljudi koji tako legalno rade poslednjih 15-ak godina i uredno plaćaju porez državi.

mogu da se slozim.

moj komsija imao str, pa otvorio tezgu na pijaci u mirijevu. ne da ga je krenulo, kupio dva stana

dakle hm!

nisi bas previse pametan

samo da je mir i sve ce se srediti, tto si u pravu. a to sto AV `dolazi glave` krimosima i sitnim preprodavcima, pa i vreme je, kaj ne??? ha, ha, ha
Evo ga klovn, uzmeš tezgu i kupiš dva stana. Koja bud... laž.

Мора да се пуни каса!
Плаћај порез марво!

Nije reć o prerodavcima, oni koji prodaju voće i povrće neće imati kase. Reč je o legalnim prodavcima koji su registrovani i plaćaju tezge, koji jesu na pijaci ali ne na zelenoj. Kafa, čokolade, bombone, baterije, žileti i te sitnice. Ljudi koji tako legalno rade poslednjih 15-ak godina i uredno plaćaju porez državi.

Evo ga klovn, uzmeš tezgu i kupiš dva stana. Koja bud... laž.
Увек порез плаћа онај који га плаћа. Онај који није плаћао неће ни да га плаћа. Логика.

cak ni advokati nemaju fiskalne kase,ali zato moraju oni pijacni bednici koji se muce da prezive. hokstaplerska drzava opet pokusava da uzme pare,i opet idu protesti.
glavni i odgovorni urednici: aleks vucic i sinisa mali.
a Vule samo sto nije uvalio Srbiju u nato, i samo sto nije udario sankcije Rusiji i samo sto nije priznao Kosovo......................evo vec 10 godina.......sace al samo sto nije.

zar nije stoka onaj ko se krije i ne placa porez.

taj nije normalan gradjanin, nego parazit i teret, sebi i svojima.

radi, zaradi, plati porez i budi ponosan.

naravno to ne vazi za ovih par trolova sa bezbroj nickova koji zatrpavaju balegom krstu, svakodnevno i neinventivno. od njih je i bog digo ruke

smrt budzetskim parazitima!!! :)

• Podržavam
Reactions: 27E

Back