Firmirana roba

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.823
Da li volite firmirano/markiranu robu ? Ovde nema veze da li ke reč o odeći, tasnama, satovima, nakitu, cipelama ?

Gledam kako je jedna 60+ gospodja odpakivala poklone i bitno je bilo šta piše na kutiji i sva je bila u ekstazi

Mene je to jako iritiralo jer znam dosta o toj gospodji gde je i kako odrasla da se i napatila ali je svojim trudom izborila se i krece se u drugim krugovima, ipak mi je to nekako “ružno”

IMG_6904.jpeg

Фирмирано некада, Мура, Пеко, али то баш и не рачунам у ту класу на коју се мисли.
Има заиста квалитетне робе која није извикано име, ја баш не волим да плаћам марку, немам ту врсту комплекса.

Da li volite firmirano/markiranu robu ? Ovde nema veze da li ke reč o odeći, tasnama, satovima, nakitu, cipelama ?

Gledam kako je jedna 60+ gospodja odpakivala poklone i bitno je bilo šta piše na kutiji i sva je bila u ekstazi

Mene je to jako iritiralo jer znam dosta o toj gospodji gde je i kako odrasla da se i napatila ali je svojim trudom izborila se i krece se u drugim krugovima, ipak mi je to nekako “ružno”

Pogledajte prilog 1466864
Jeste ružno,...to se zove snobizam ili "pokindirana tikva".😁
P.S. Nosim,...ali samo šta meni odgovara i ukoliko nije preskupo, već realna cena za kvalitet.

Da, jesam, planinarenje mi je hobi. Ne gazim u lošim čizmama, ali kažem da popularan brend nije uvek najbolji.

Pa najbolji je koji ti odgovara, naravno. Ali zna se top 5 proizvodjaca/marki gde ne mozes da omanes.

Poenta je da za neke stvari ipak treba gledati marku jer ipak u nekim oblastima odredjene marke osiguravaju kvalitet.

A i lakse mi da idem na sigurno nego da eksperimentisem 😁

Snobizam ne pripada samo lošim ljudima, nekim ljudima znači uspeh, ali neki su navikli na kvalitetnu garderobu i ne samo garderobu i za to nema razloga da ih bilo ko krivi. Naročito ne oni koji primećuju markiranu robu i znaju koja šta donosi ili koliko košta.
Recimo da je blam nekome kupiti bofluk, ako znamo da nosi samo firmirano....Kakvi bi bili komentari da ljudi koji se pojavljuju na televiziji nose kinesku jeftinu robu? recimo....pa loši, a za poznatima i drugi hoće da budu in.
Recimo da nemam pojma koje su firme in, a koje out, ali razlikujem kvalitet, dok o tome šta i kako se nosi vodi računa ko zna....

Back