Firma...??

Miss_worms:
Moon Child:
Miss_worms:
Moon Child:
nije mi to bas zelja...ali kad bih imala firmu proizvodila bi martinke :D
Uh!
Gadno...
:evil:
da,kad te neko sutne s njima.. :roll:
Pa kad nosish to i treba da te shutiraju...
I znash kakav je osecaj i ponovo...
stupid metal girl...tipical!
Pod 1-nemoj da se vredjas.NISAM METALKA.Da li sam glupa to je diskutabilno,ali opet,nemoj da se vredjas.
Pod 2-Ja zapravo nemam martinke tako da ih ni ne nosim
Pod 3-To su izuzetno kvalitetne cizme,zimi greju a mogu i leti da se nose(uopste mi nije bilo vruce u njima)
Pod 4-Tvoj problem sto ih ti povezujes sa pozerajem po trgu... :roll:
Pod 5-Bas imas nesto protiv mene,jel da? :D

Master_Chief:
U zadnje vreme sam poceo da razmisljam da otvorim mozda u iducih nekolike godine neku firmu gde bih pravio neke delove oko elektronike(npr roboti,elektronsko paljenje auta,otvaranje garaze pomocu daljinskog,alarmi za kola i tako to) ili mozda cak reparacije kompova...Ja i jos jedan moj drug razmisljamo da budemo ortaci u poslu...Jeste li vi ikad razmisljali o nekoj svojoj firmici??Kako biste je nazvali??Kakve ideje imate?Bas me zanima.

Pa komsho ajd i ja da odgovorim na ovu tvoju temicu :P Poshto sam frizerka znachi da bi otvorila svoj frizerski salon koji bi bio tip top :P stavila bi neke besne stolice i terala bi neki novi style cisto ono da navuchem mlade osobe a ne ovi saloni shto postoje danas gde odlaze svi i matori i mladi nego bi neshto shto josh nije izmishljeno ali nalazi se u mojoj glavi ,ako bi sad pocela ovde da pishem o tome trebalo bi mi tri dana :lol: :lol: a salon bi nazvala.....dodjite, udjite i sa novom frizuricom izadjite hehehheheheheheheeheheh

Нисам сигуран, свакако би била нека шроизводња, али чега? Не верујем да ћу наставити ћалетов посао, али никад се не зна. Кренуо бих неку компјутерску, али ту за производњу требају огромне паре, које ја немам, а нећу да будем још један сервис иза ћошка!

Back