firefoks

drago41

Primećen član
Poruka
589
Instalirao sam navedeni browser, do sada sam koristio IEXplorer, neznam kako da u firefoxu dodajem ,brisem ili menjam stranice nista po tom pitanju nije kao u IE-u, i kako da brisem kolacice istoriju i kokije, molim ko zna da me malo uputi ionako su skoro svi protiv IE-a, necu za sada da mi firefox bude 1 podifoltu, posle cu videti, HVALA POZNAVAOCIMA FIREFOXA!!!

drago41:
Instalirao sam navedeni browser, do sada sam koristio IEXplorer, neznam kako da u firefoxu dodajem ,brisem ili menjam stranice nista po tom pitanju nije kao u IE-u, i kako da brisem kolacice istoriju i kokije, molim ko zna da me malo uputi ionako su skoro svi protiv IE-a, necu za sada da mi firefox bude 1 podifoltu, posle cu videti, HVALA POZNAVAOCIMA FIREFOXA!!!
Bolje instaliraj Operu

Opera u odnosu na Firefox je golo go'no od browsera...

Sto se tice dodavanja/brisanja/menjanja strana, dodavanja strana gde? Objasni malo bolje...

A kako da brises kolacice, istoriju i kokije (sto mu dodje isto kao kolacic ;) ) - Tools / Options / Privacy - tu imas sve, collected forms, history, cookies, cache etc.

Verovatno ste mislili na Bookmarks odnosno na svoje omiljene strane.
Možete da pritisnete prečicu sa tastature CTRL+D i dobićete meni gde želite da stavite svoju stranu, ili idete u meni Bookmarks pritisnete i dobijete padajući menu i tu pritisnete Bookmark this page a da bi ste dodali ili napravili svoju fasciklu pritisnie u meniju Bookmarks a zatim Manage bookmarks. Eksperimenišite :lol:

Back