fire poi???

fire poi kao shto je http://www.dancesouthflorida.com/images/stories/fire-goddess/fire-poi.jpg ???
da li ima shkola ne znam, ali znam samo mi (dodushe ja sam brzo odustao, jer nisam imao vremena i zivaca za vezbu) sami to uchili, dodushe ne fire, nego obichan.. pa smo i uspeli da nabavimo svetleci... i onda je duuuugo ishla vezba sa time, a kasnije je deo drushtva nastavio da vezba, pa chak preshao i na fire... odnosno na umakanje u kerozin i paljenje :)))
tako da bi mogla sama da vezbash... a kad krene lepo vreme, proshetaj knezom, chini mi se da su kod bele chesme chesto ljudi koji se bave time, znachi poi, stuff-ovi, wandovi i tako to... pa se raspitaj kod njih :)

a znam vec sam se raspitivala kod njih jedne god. rekli su da je bilo u sportskom centru ,,Sumice'' isla sam tamo ali nema nista.... :confused:
ali hvala...

ako neko sazna nesto nek mi javi.... :manikir:

jel imash svoj poi? bilo kakav, makar improvizovan (nama je prvobitni poi bila teniska loptica koju smo probushili i ubacili konopac)??
kreni sama da radish, da uvezbavash osnove stvari, da razvijesh ruke, odnosno njhovu sinhronizaciju, ali i zaseban rad... znachi da leva vrti unapred, desna unazad, leva iznad glave, desna sa strane tela i tako...
znachi samo osnove stvari... kad to dobro savladash, polako ubacujesh jedan po jedan element i pravish kombinacije... jer to ce ti isto pokazati svako ko ti bude pokazivao...
niko te nece nauchiti da odmah pravish naizmenichne osmice iza glave i tako to... :)

Back