Fircanje sa ili bez

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Imate poverenja u svog dugogodisnjeg partnera je li?e sad,da li ste tokom snosaja opustene?nije vam jos u planu da zadrudnite,odavno ne koristite gumicu,da li koristite pilulu ili neki drugi vid kontracepcije ili je to uglavnom prekinuti koitus?

Imate poverenja u svog dugogodisnjeg partnera je li?e sad,da li ste tokom snosaja opustene?nije vam jos u planu da zadrudnite,odavno ne koristite gumicu,da li koristite pilulu ili neki drugi vid kontracepcije ili je to uglavnom prekinuti koitus?

Imam poverenja ali sam se zastitila od nezeljene trudnoce...

Kondom koristim od probijanje djane naovamo. Za probijanje djane koristili cak dva. Neiskusni, jbg...
Enivej, gola virsla moze samo u specijalnim prilikama (mogu se prebrojati na prste) ali kad nisam planirala trudnocu makar i sa stalnim partnerom i ma koliko da sam ludela za golom virslom (a razlika postoji i za zene, samo da napomenem) nije dolazilo u obzir bez kondoma.

Sacuvala sam se mnogih glavobolja. Evo nakon (da ne nabrojim koliko) gooooooooodina tucanja, karanja, kresanja, jebanja - nisam imala ni jednu polnu bolest ni jednu nezeljenu trudnocu.

******* ne moze i da se ***** i da ti ne udje. Da izvinu fine oci sto citaju prostote. Kad skines kondom nevolja dolazi sama.

Kondom koristim od probijanje djane naovamo. Za probijanje djane koristili cak dva. Neiskusni, jbg...
Enivej, gola virsla moze samo u specijalnim prilikama (mogu se prebrojati na prste) ali kad nisam planirala trudnocu makar i sa stalnim partnerom i ma koliko da sam ludela za golom virslom (a razlika postoji i za zene, samo da napomenem) nije dolazilo u obzir bez kondoma.

Sacuvala sam se mnogih glavobolja. Evo nakon (da ne nabrojim koliko) gooooooooodina tucanja, karanja, kresanja, jebanja - nisam imala ni jednu polnu bolest ni jednu nezeljenu trudnocu.

******* ne moze i da se ***** i da ti ne udje. Da izvinu fine oci sto citaju prostote. Kad skines kondom nevolja dolazi sama.

ja bi ovo vec fobijom nazvao :lol:

brate...
pošto je taj dugogodišnji partner u kojeg su stekle poverenje šta će im gumica...
jedino možda kao eto neki detalj za promenu, štaznam...kao napaljujući faktor...da zamisli nekog drugog recimo...:per:

Imam poverenja ali sam se zastitila od nezeljene trudnoce...

spirala ? :sad2:

- - - - - - - - - -

:lol:
e ovaj post mi se sviđa...ovaj post mi se baš sviđa :lol:

možda je i neki drugi napuni a tebi uvali dete :sad2:
da ****** s kurtonom je ko da ješ salamu s omotom...znači sranjje...a i njoj je...
nego lepo ona neka guta tabletice...jes da će joj jednog dana izrastu brkovi, al tad više nećete ni da se sećate jebbanja, tako da je nebitno...

ja svaku na pepe ? odakle ti to...aj što ja ne idem sa svakom na pepe, nego većina ni ne želi sa mnom na pepe...nekako sam im gadan i odvratan i manijakalan...
moj pepe ti je mrtvo more prijatelju...

pa dobro, natrči poneka, uglavnom nove, koje me nepoznaju...al i one kad provale o kkakvom se liku radi, ne zadržavaju se dugo...a ove što me malko upoznale kroz pisanje, one beže od mene ko poparene

Back