Find my phone

ljubota

Veoma poznat
Poruka
12.024
Pazi vako,smatram se da sam izuzetno inteligentan,i svestran,i lep i tako to,ali eto,moram da vidim ima li ko stručniji,kako bi mi otklonio sumnje.
Jutros odem na posao na tom trulom zapadu.Izvadim mobilni i ostavim ga na nosaču za njega.
Iskrsne mi nešto,i odem u drugu proizvodnu halu,tamo sam bio cca 20 min.
Vratim se,kad telefona nema.Nikad se tako nešto ovde nije dešavalo,dok nisu počeli da dolaze neki polupismeni bosanci sa nekih čuka đe im medo poštu nosio,a šargija bila jedina muzika koju su čuli do dolaska na taj truli zapad...
Elem,reših da brzo reagujem i odem preko lap topa na google i opciju find my phone.
Locira ga,kod mene u hali i prikaže da je bio u upotrebi pre 3 minute i bateriju na 92%.
Kako bre pre 3 minute,kad sam ga ja zadnji put imao pre 20.
Dođe šef,pita me da li sam ga negde izgubio,ostavio i to.Pa nisam bre,ja mu kažem.
Ponovo pokrenem aplikaciju i zvonjavu od 5 minuta.Opet ništa.
Odem u drugu halu,proverim,vratim se kad telefon u šefovoj ruci.
Našao ga je u prvoj polici mog radnog stola.Tu policu sam zadni put otvorio u leto gospodnje 2020 te.
Kaže on meni,dižeš frku bezveze a ostavio si ga tu u polici.
Dzaba ja njemu kažem da nisam,na kraju postiđen morah da zaćutim.Bosanci sa čuka mi se smeju,a ja ne mogu ništa da dokažem.
Ima li neko stručan da mi objasni da li ono što je pisalo u opciji find my phone,last time used 3 minutes ago,može biti samo to da ga je neko koristio pre 3 minute i ništa drugo.
Telefon nisam zaključavao jer nikada nije bilo potrebe do sada.
Hvala unapred.

Neko ti našao telefon, znao da je tvoj, nije mogao da te nadje i stavio ti u policu. Šef ti čuo zvonjavu, otvorio policu, uzeo i našao te i dao ti. Sad treba da vidiš ko je uzeo taj telefon.

Back