Finance Consulting

stormy25

Početnik
Poruka
1
Poštovani članovi potrošačkih grupa u Finance Consulting d.o.o.
Imala bi jedno pitanje za vas. Ja sam se učlanila pre 3 meseca u jednu od tih grupa. Redovno sam uplatila 3 rate plus taksu za sklapanje ugovora. Obećali su mi pare za 2 meseca, pa su mi rekli da strpim još malo. Zabrinuta sam zbog svojih para.
Pitam vas da li je iko od vas dobio pare od njih?
Da li ova firma zaista posluje, ili je ovo samo prevara.
Imam dvoje dece pa su mi jako potrebne pare. Unapred vam hvala za svaku informaciju.
Zabrinuta majka

U članu 5. Zakona o bankama, kaže se sledeće:

Član 5.
Niko osim banke ne može se baviti primanjem depozita.
Niko osim banke ne može se baviti davanjem kredita i izdavanjem platnih kartica, osim ako je za to ovlašćen zakonom.

Prema podacima Agencije za privredne registre, osnivački kapital te firme je 500 EUR ( i slovima: PET STOTINA EVRA)!!!!
Osnivač je Izolda Markuš, ukrajinska državljanka.
U 2010. iskazali gubitak od 530 hiljada dinara, u 2009. gubitak od 1,3 miliona dinara.

Matični broj firme je 20087838

Naziv delatnosti kojom se bave: Остале непоменуте финансијске услуге, осим осигурања и пензијских фондова

Poslednja izmena:
Slucajno sam pronasla na forumu pitanje vezano za Finance consulting. Kada sam pronasla flajer u postanskom sanducetu prva misao je bila "evo resenja problema". Kako sam se samo prevarila. Iako imam dovoljno godina nije mi palo na pamet da "sve sto tako dobro izgleda, ne moze biti istina", pa i nije. Uclanili smo se u novembru 2010, ocekujuci da cemo biti isplaceni pocetkom 2011. Placali smo rate i kada ni posle seste rate nismo dobili pozajmicu, raskinuli smo ugovor. To je bilo u junu prosle godine i jos nismo dobile NASE pare. Oprostili smo se od provizije, to je jasno, ali mi nije jasno zasto necemo dobiti sve sto smo uplatili nego su iznosi umanjeni za PDV. Koliko znam, ako se fakture storniraju, stornira se (tj.umanjuje) i PDV. Ne mogu da vam opisem kako se idiotski osecam, ali necu odustati od toga da vrate ono sto smo uplatili. Sta jos reci?! Dobro razmislite pre nego se upustite u takvu transakciju!!!!!

Back