teardrop
Aktivan član
- Poruka
- 1.388
Zahebana su krila, prave probleme uvek
Ili praviš "promaju", ili se mitariš, ili... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni to ne ide. Ja nikad ne mogu da uradim nesto mimo volje, i jer tako treba, ako to ne osecam da treba.teardrop:To "mimo volje" nekad radja nezadovoljstvo. Ne uvek.
Prilagoditi se, ali u onoj meri koja ti prija. Nikad ne gubiti sebe radi drugog. "Tako treba", "radi mira u kući", ... Srnje! To su fraze, "kalupi" u koje nas pakuju!
Uh, ne uspevam da se setim svih situacija kad sam pristala da uradim nešto mimo volje, pa se posle kajala.
A, ono za finoću što si pitala... Možda je dovoljno samo biti pristojan, ali reći ono što misliš.
A nema = glupa?Lea011:
Ali, kako to nešto radiš "mimo volje"? Ako si tako odlučila, može samo da ti ne prija, ne odgovara, ali je valjda tvoja odluka? Sem ako nemaš ispod 15god. pa moraš kako su roditelji odlučili. :? Pa sve normalne obaveze u životu su nam neprivlačne, na nama je da ih učinimo zabavnim, kao alternativu (ne)voljnom priklanjanju. A ako se totalno kose sa našim potrebama i shvatanjima, ne prihvatimo.teardrop:To "mimo volje" nekad radja nezadovoljstvo. Ne uvek.
Prilagoditi se, ali u onoj meri koja ti prija. Nikad ne gubiti sebe radi drugog. "Tako treba", "radi mira u kući", ... Srnje! To su fraze, "kalupi" u koje nas pakuju!
Uh, ne uspevam da se setim svih situacija kad sam pristala da uradim nešto mimo volje, pa se posle kajala.
A, ono za finoću što si pitala... Možda je dovoljno samo biti pristojan, ali reći ono što misliš.
Tačno tako, to je veoma bitna stvar u životu. Finoća, iliti stepen kulture, ne igra tu nikakvu ulogu.Betty:da...u pravu si - reći svoj ena lep način. Sve može da se kaže. A šta kad treba da se URADI nešto![]()
Oooo...pa da ej sve u iskazivanju ovoga i onog ai razgovoru, ne bih s enikad ni zboč čega brinula
Ne, bre, treba nekad stati i ostati, i na STRAAAŠNOM mestu postojati![]()
Betty:...šta je to tačno?
Znam znam,. pre ili kasnije moraš neke kompromise da napraviš. Koje? Koji su ok a koji nisu? S čim se ne treba nikako zayebavati?
Dakle, šta je to na šta ste pristale a da vam se vratilo dobrim? I šta ste uradile mimo svoje volje, pa se pokajale?
Betty:I - ne radi se o nekim važnim ODLUKAMA; nego o situacijama kad treba biti fin p apostojati ovd ei onde (idu praznici, SVI znate o čemu pričam :wink: )
Ništa suštinski, suštinski sam ok, nego bi da eskiviram koješta a ne može za NG![]()
Eto, to je MOJ kompromis. Biti u društvu npr. koje me ne zanima ni najmanje. Nisu loši, ali nisu moja klapa. To.
Da.Betty:e, ja ne vidim šta piše![]()
sad ću da oŠtampaM
ahahahaha...luda ženo, pročitala sam savet![]()
SUPER!![]()
![]()
![]()
pa jel TO - FiNa žEnIca![]()