FINA DEVOJKA JE......

Ја не знам зашто је данас срамота за ку*ву рећи да је ку*ва? Имаш ку*ве оне које скачу са ките на киту, имаш и ку*ве у глави, која игра прљаво, која глуми неку мега рибу, док је неко не провали и не усере јој се у живот, што је сасвим нормално..

Фина девојка је девојка која има нормално понашање, не глуми идиота да би била у центру пажње, не глуми никакво лудило, искрена је, поштена, верна, отворена, без скривених намера, просто девојка са којом можеш да се опустиш, и да не бринеш, е то је фина девојка.. И да, јако битна ствар, да не псује као кочијаш..

Fina devojka je za mene devojka koja zna sta hoce, svoje ciljeve u zivotu postize na relativno posten nacin (posto danas nista nije apsolutno cisto), iskrena je, prirodna, ima zanimljiva interesovanja, vredna, ovo, ono...:):manikir:
Aj sad ku*va :per:....to je ovako inace devojka koja nudi seks u zamenu za novac, to znas, a istim nazivom muskarci nazivaju razne ozloglasene, razuzdane zene, koje ne brinu mnogo o svom moralu :zcepanje:..i ponekad upadne u tu korpu i poneka fina od koje su popili ispalu. :roll:

Back