FINA DEVOJKA JE......

najveca-zabluda-danas.jpg

Кад има неки циљ у животу а да то није напити се и хебати се !

Učlaniti se u SNS npr i smarati po forumu plus reklamirati SNS sa imaju lepe ribe...
jel tako beše?
jel do sada apsoorvirano milion puta da najbolje heftaljke ima LDP...
i da bi vi muškarčine iz patriotskih organizacija tukli LDP-ovke
znači nije cilj hebati se...

ahahahaha a fini muškarci? ima li takvih?

vidi vako...da se prosecan muskarac skine nag na sred ulice i vice "hocu sex" drzeci se za patku...u roku od odma dosla bi milicija da ga vodi i verovatno bije
sa druge strane...da se prosecna zena skine na ulici i vice "hocu sex" trljajutji djanu...u roku od odma stvorio bi se koji slucajni prolaznik pre milicije da joj udovolji

ima vishe naravoucenija...ali cinjenica stoji da su zene u nefer prednosti kako god okrenesh:)

Citam ovde neke ruzne atribute nakacene zenama:ku rve......Sta to znaci?Koja je definicija ku*rve?????:mrgreen:
Sta znaci termin"fina devojka"?????A?:think:

Sa muskog aspekta!
nezrelom muskarcu - samo mama, sestra su fine
a sve ostale su *****.

mentalno odrasli muskarci ne djele na "fine" i "lose" vec su u stanju da shvate da su zene ljudi kao i drugi ljudi, a ne jednodimenzionalne projekcije stereotipa

nesigurnom muskarcu vecina zena su kur.ve, tako da se ne treba previse ni baviti izjavama odredjenih tipova i promajom koju imaju u glavi. zna se sta je kur.va.
a pojam fin je vrlo subjektivan ako mene pitas i definicija moze da bude toliko siroka ili uska, u zavisnosti od onoga ko definise...jos jednom, bolje ne filozofirati o tome...i na kraju koga briga sta selo misli :)

...i bolje prođe u životu:ljutko:

jep, a bolje prodje zato sto nadje jednu budaletinu kojoj proda dobru pricu,glumeci zrtvo,ono kao "ti si mi drugi,sve ostalo su ljubomorne zene,i muskarci koji me nisu mogli imati izmislili" bullshit, zensko se voli poebati isto ko i musko a razlika izmedju qurve i "postene" je sto ce ti ova prva prodavati muda za bubrege,musti i zaebavati kako stigne glumeci nesto sto nije,i biti sa tobom ne zato sto te voli vec zato sto je nasla naivnu budalu,i ovcu za sisanje, dok ce ova druga biti iskrena i samosvesna "druze situacija je takva,hoces neces" al kad te voli,voli te celim srcem,i to samo tebe

Back