Fimoza

Znam šta je fimoza, takođe znam koja oblast medicine rešava takav problem.
Ne znam gde ti živiš, ali Ovde se učenici prvo obraćaju pedijatru i tu imaju zdravstveni karton.

Dečko je opisao 'problem', takođe je napisao da je nedavno bio kod lekara vezano za testise (verovatno kod urologa) te smatram da bi lekar primetio fimozu.
Nadam se da će se javiti posle konsultacije sa lekarom i da će sve proteći, baš onako kako pretpostavljam, bez hirurške intervencije
Da bio sam kod urologa kad sam isao na pregled testisa i on nije ucio nista cudno, a takodje ne verujem da imam fimozu jer mogu najnormalnije da prevucem kozicu preko glave penisa i kad je penis opusten i kad je u erekciji.

Fimoza nekada mora i da se operise, a za to je vec uriolog nadlezan.
Moj brat je kao beba od 6 meseci morao da operise fimozu, moj otac sa svojih 80 godina takodje.
Svakako da je prva adresa lekar opste prakse ( meni je blesavo da odrastao covek ide kod decjeg lekara,
al sad to nema veze)..
Ne verujem da imam fimozu jer koliko znam fimoza je kad ne mozes bez problema da povuces kozicu preko glave penisa, a ja nemam nikakvih problema pri prevlacenju kozicu i kad je penis uopsten i kad je u erekciji.Takodje trebalo bi do kraja nedelje da odem da posetim lekara, otisao bi i ranije, ali ne mogu da stignem zbog skole.

Back