Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav svima, imam 21 god. I imam problem sa fimozom, ne mogu prevuzi kozicu preko glavica ni u opustenom stanju ni u dignutom. Ne zelim ici na operaciju ako ima neko neki predlog prirodnim putem da resim to ?![]()
au bre pa sta si cekao do sada a i ovo ti nije pdf za takvo pitanje osim ako se salis,u tom slucaju je ok jer ce mo te unistiti od zezanja![]()
mozda da ga obreznespozdrav svima, imam 21 god. I imam problem sa fimozom, ne mogu prevuzi kozicu preko glavica ni u opustenom stanju ni u dignutom. Ne zelim ici na operaciju ako ima neko neki predlog prirodnim putem da resim to ?![]()
pozdrav svima, imam 21 god. I imam problem sa fimozom, ne mogu prevuzi kozicu preko glavica ni u opustenom stanju ni u dignutom. Ne zelim ici na operaciju ako ima neko neki predlog prirodnim putem da resim to ?![]()
obrezivanje je jedino resenje.
sunacenje u najavi, pokoj mu dusi![]()
![]()
mozda da ga obreznes
pa to,prvo higijena pa sve drugoDa,obrezi se ....
Obrezani imaju skoro 0 posto sanse da dobiju maligna oboljenja tog organa.
A i partnerke su zasticenije....
pa to,prvo higijena pa sve drugo
pa znam da rade muslimani, al mi to nako hc jer ima gomila hriscana (i naravno jevreji) koji isto seku qurcic, pa mi ga zao, te zato zovem sve to sunacenje!Naprotiv,tek tad živne..kad izviri glavić..
a sunećenje rade muslimani...
Da, to što će mu sa 40 glavić biti osetljiv samo na šmirglu to ništa...
pa znam da rade muslimani, al mi to nako hc jer ima gomila hriscana (i naravno jevreji) koji isto seku qurcic, pa mi ga zao, te zato zovem sve to sunacenje!![]()
A ti jedva dočekala![]()
obrezivanje je jedino resenje.
ahahaha e tebe i tvoj komentar sam cekala...nasmeja meTu mu ne treba hećim !
Dovoljna je baba i baštenske makaze....
Fik !
I gotovo.
Pitam se, pitam, šta to beše ****** !?