fimoza

Veks89

Početnik
Poruka
1
pozdrav svima, imam 21 god. I imam problem sa fimozom, ne mogu prevuzi kozicu preko glavica ni u opustenom stanju ni u dignutom. Ne zelim ici na operaciju ako ima neko neki predlog prirodnim putem da resim to ? :)

pozdrav svima, imam 21 god. I imam problem sa fimozom, ne mogu prevuzi kozicu preko glavica ni u opustenom stanju ni u dignutom. Ne zelim ici na operaciju ako ima neko neki predlog prirodnim putem da resim to ? :)

meni je prosto neverovatno da ti to saznas sa 21 godinom? :eek:
msm kako si ga prao do sada? jel si prao uopste? :hahaha:
napuni kadu vodom i lezi tako dok ti se ne javi plovna kozica na prstima a onda probaj lagano da ga prevuces u opustenom stanju, svaki put dokle ide bez bola pa ces vremenom prevuci i celog.
Ako ne ide nikako, onda stvarno imas fimozu i imas dve opcije da odes kod doktora da ti urade to sa lokalnom anstezijom ili naostri sekiru, zvekni rakicu pa sta ti bog da, samo pazi da ne skines previse :lol:

au bre pa sta si cekao do sada a i ovo ti nije pdf za takvo pitanje osim ako se salis,u tom slucaju je ok jer ce mo te unistiti od zezanja :)

- - - - - - - - - -

au bre pa sta si cekao do sada a i ovo ti nije pdf za takvo pitanje osim ako se salis,u tom slucaju je ok jer ce mo te unistiti od zezanja :)

sex?onanija?higijena?OMG

Radical Feminist.jpg

obrezivanje je jedino resenje.

Ne mora da znači...postoji sad tehnika gdje mu samo sjecnu jedan dio prepucijuma koji se spaja sa glavićom...tako da ipak ostane koža preko glansa na kraju,ne mora da znači odmah cirkumcizija-obrezivanje...
Za postavljača-moraš da odeš da ti pogledaju to čovječe..pa nećeš valjda da ti glavić bude čitav život zarobljen ispod kože...stvoriće ti mnoge probleme...otiđi,neće te pojesti tamo...:lol:

Da, to što će mu sa 40 glavić biti osetljiv samo na šmirglu to ništa...

A đe si pročita tu budalaštinu da mi je znati...:lol:
Osjetljivost glansa se malo smanji a o prednostima ne bih da pričam...:rumenka:

- - - - - - - - - -

pa znam da rade muslimani, al mi to nako hc jer ima gomila hriscana (i naravno jevreji) koji isto seku qurcic, pa mi ga zao, te zato zovem sve to sunacenje! :sad2:

Ma šta ga žališ,boli u početku,prvi dan najkritičnije...za 15 ak dana će biti kao novi,preporodi se...:lol:
nemoj da traumiraš dečka:cool:

Back