Fimoza-cirkumcizija

fimozni clan

Početnik
Poruka
10
Pozdrav svima! Imam 46 godina i pre dve nedelje sam odradio cirkumciziju(obrezivanje). Kao klinac sam imamo potpunu fimozu da bi u pubertetu uspeo da razradim kozicu i da sve funkcionise ok. Medjutim, pre dva meseca se jednostavno sve zatvorilo i na pregledu kod urologa mi je dijagnostikovana potpuna fimoza. Predlog-obrezivanje. Sve je proslo ok,bez ikakvog bola ni pre ni za vreme same operacije,cak ni posle... Naravno,blaga peckanja su sasvim normalno stanje. Pre tri dana su mi skinuli konce i sada je sve u najbopjem redu. Otok je skoro spao svuda,ne boli sto je bitno. Operacija nije bauk i neka se ne plase svi oni koji su u nedoumici. Slobodno,isecite viskove i uzivajte. Zamolio bih ljude koji su vec odradili cirkumciziju,da mi daju preporuku za neki dobar melem ili mast da cisti lalse rastegnem kozu i uklonim oziljke. Slobodno me pitajte sve sto vas interesuje od prvog dana operacije do danas. Hvala... Pozdrav

Ja sam gledao u prolazu , znaci seo sam pored ambulante,na urologiji i cekajuci 4h , hteo ne hteo vidis obrezivanje , i nisam video da su ikog usivali , video sam da ih namazu sa necim , dodji posle10 min, skupe ih 3,4 , to iseku , onda ih ostave 10min unutra da se upoznaju i leskare i onda ih izbace napolje da idu kuci...

Sad mi nije jasno kakvi oziljci , i sta je tu siveno....

Cirkumcizija,obrezivanje... Ambulantna operacija skidanja viska koze sa penisa. Kod mene je radjena u lokalnoj anesteziji. I mahom se tako radi.. kod dece to ide drugacije. 18 šavova skroz oko glavica. To sto si ti video je ne znam sta,ali ovo je rutinska operacija koja traje oko 45 minuta.

Back