Филтрирање тема

R.Reventlov

Aktivan član
Poruka
1.747
Интересује ме да ли постоји могућност да корисник одабере одређене пдф-ове са којих се теме неће приказивати ни у опцији "најновије теме" ни у опцији "најновије поруке"?

Или, да одабере оне пдф-ове који га интересују и да само њих има приказане на почетној страни?

Питање постављам зато што бих волео да знам да ли постоји начин да се дозволи коринику да одабере тематски део који га интересује а да му се преглед не затрпава бесмисленим темама преписаним ко зна одакле, углавном без извора, копирај-залепи начином?

Ако тренутно не постоји, да ли је уопште технички изводљиво (знам да је све изводљиво али да ли је исплативо)?

П.С. Ко је за то да сам ја џангризав, нека убаци смајлија са цветићем...

Poslednja izmena:
Зато што заиста не знам чему теме ко треба први да плати пиће на дејту, ко треба први да сврши, ко треба први да изјави љубав, ко треба кога да прво почеше по леђима, ко треба први да скува јутарњу кафицу.. Читаш такве теме и запиташ се јесу ли ти људи невини или били у било каквој иоле озбиљнијој вези кад покрећу тако небулозне теме. И зато кад би могао то бих радо ставио на игнор. :/

И зато кад би могао то бих радо ставио на игнор. :/
Свако од нас има област интересовања, ако би постојала могућност избора, било би још лепше.
Или, како се каже овде, наступила би слаткоћа.

Зато што заиста не знам чему теме ко треба први да плати пиће на дејту, ко треба први да сврши, ко треба први да изјави љубав, ко треба кога да прво почеше по леђима, ко треба први да скува јутарњу кафицу.. Читаш такве теме и запиташ се јесу ли ти људи невини или били у било каквој иоле озбиљнијој вези кад покрећу тако небулозне теме. И зато кад би могао то бих радо ставио на игнор. :/
Ali mene nisi stavio na ignore. Plakim z:cry:

Свако од нас има област интересовања, ако би постојала могућност избора, било би још лепше.
Или, како се каже овде, наступила би слаткоћа.
Па баш зато и кажем, једна наизглед по мени проста опција као што је игнор одређених тема просто није на форуму. То би требало додати, као што би требало додати и праћење тема које занимају корисника. Да ли им се не исплати па смо дужни да читамо оно што и не желимо, или једноставно то технички нису у стању да убаце.. Нисам паметан.

Back