AristotelSRB
Aktivan član
- Poruka
- 1.362
Planiram da upišem, svaki savet dobrodošao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
relativno lako ga je upisati na budzet u Beogradu... Ako si takav savet trazio
Koliko lako![]()
60 bodova je trebalo za filozofiju, kad sam ja trebao da upisem faks... A to je relativno lako ostvariti, jer je prijemni da napises nesto o nekom filozofu, tako da ako te interesuje, lako ces imati i maksimum. Pored toga imas i test opste kulture na kom racunaj da ces imati oko 20-25 bodova
Ček, pošto nisam iz Srbije, nego iz Republike Srpske, da li i u Srbiji važi zakon da iz srednje škole nosim 50 bodova i na prijemnom 50? Pročitao sam negde da se iz srednje prenosi 40, e sad nije mi jasno kako 40...Valjda ako imam 4,5 to je 45, ako imam 4,3 to je 43 itd...![]()
Pa koliki treba da imam prosek u srednjoj da imam 40 bodova,35...Ne razumem sistem ..nosis 40 skola i 60 prijemni. Mada ako si is Srpske, mislim da ces morati da platis skolarinu jer su promenili za strance, sad ne znam dal se ti tretiras kao stranac ili ne
Pre svega, ako planiraš ozbiljno da studiraš filozofiju i time da se baviš, trebao bi mudro da izabereš katedru na kojoj ćeš zaista moći da usvojiš neko znanje. Taj izbor u velikoj meri zavisi od tvojih interesovanja. Ako si, na primer, više zainteresovan za kontinentalnu tradiciju filozofije, i nameravaš da se fokusiraš na istraživanje istorije filozofije, upiši filozofski u Novom Sadu. Za upis zaista ne moraš da brineš, lako ćeš proći, ali ćeš mnogo, mnogo teže da završiš. Takav je studij filozofije: lako se upisuje, ali se uz velik napor završava. Na fakultetima iz oblasti umetnosti je situacija sasvim suprotna...Planiram da upišem, svaki savet dobrodošao![]()
Ako učim 8-9 sati redovno, jel mogu imati sve desetke.
Treba li još informacija
Ako učim 8-9 sati redovno, jel mogu imati sve desetke
PS. unapred se slažem da je glupo pitanje![]()
hahahahahahahahahahahahahaha
Zivis u iluzijama, pazi samo da ne padnes prvu godinu za pocetak i ne ispises se, a onda razmisljaj o proseku
Pa koliki treba da imam prosek u srednjoj da imam 40 bodova,35...Ne razumem sistem ..
Sam is sebi dao odgovor. Na glupo pitanje nema pametnog odgovora.Ako učim 8-9 sati redovno, jel mogu imati sve desetke
PS. unapred se slažem da je glupo pitanje![]()
Da. Živim u iluzijama. Ali poslednje što mi se može desiti u životu je da padnem ma i jedan ispit, a kamoli godinu.Veruj mi znam šta pričam,koliko god bio težak taj fakultet, moja ljubav prema mudrosti je veća od svega.Sad tako razmišljam, i za 50 godina ću razmišljati isto, veruj nisam kao ostali, ja sam ti kako bih rekao iznad proseka, nisam običan![]()
Pa koliki treba da imam prosek u srednjoj da imam 40 bodova,35...Ne razumem sistem ..