Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dogadja se na primer to da predavanja pocinju u utorak a spiska predavanja jos nema. U ponedeljak se ne radi tako da stvarno ne znam sta je tim ljudima tamo u glavi...
Da li moze neko da mi kaze, kada izlazi informator za 2010, i da li za prijavu prijemnog moze da se podnese overena kopija svedocanstva i diplome ili mora original?
Dogadja se na primer to da predavanja pocinju u utorak a spiska predavanja jos nema. U ponedeljak se ne radi tako da stvarno ne znam sta je tim ljudima tamo u glavi...
Planiram da upisem filozofiju ove godine, molim vas za neke bitne informacije oko prijemnog ispita i literature, o tezini fakulteta i sl. Takodje sam cula da je folozofija u Novom Sadu mnogo laksa nego u Nisu...O.o
Treba Vam lektor ili profesor srpskog jezika i književnosti? Magistar filoloških nauka sa iskustvom nudi povoljno sledeće usluge:
lektorisanje svih vrsta tekstova - seminarskih, diplomskih, master, magistarskih radova, knjiga, prevoda, novinskih tekstova,
onlajn izdanja i slično; podučavanje đaka.
Možete kontaktirati sa mnom putem tel. 064/482-22-25.http://www.pitajtelektora.com