филозофска звезда водиља

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
у мом купатилу све је бело, тако сам ја инсистирала. јесте да је то мало захтевно, мора сваки дан да се риба, али хвала богу - робова има колико хоћеш, а и код њих још увек важи робна размена, а кукуруз је јефтин..
е, сад.. ви се сигурно питате зашто је то тако?

зато што ја свако јутро устанем, одем у купатило, завежем косу оним аутомеханичарским ланцем јер ништа друго не може да је држи, погледам се у огледало, ошамарим се и кажем себи: "не заноси се превише овим привидом живота, ово није живот, ово је лудница"
зато бело. то је моја филозофска звезда водиља .

такође ми је мајстор појачао грејач на бојлеру и опекла сам се, имам опекотине 13ог степена по мозгу, мислим да ће се проширити на кости, тј лобању
ако је лобања кост, не знам мени личи да јесте, тако изгледа? ако је кост, зашто је код беба тако мекана?

такође, сад кад имам мачку, сви људи ми у инбокс шаљу неке мачкетине, хајде да је нека са педигреом, али не - њим важно само да има облик мачке
а мене кад неко нервира, ја му одговорим - наравно, то је култура, али обавезно изоствим једно слово, типа питају ме је л ми се допада та мачкетина у камењару, ја кажем "да, баш је РУЖН"

ви? ваша филозофска звезда водиља?

у мом купатилу све је бело, тако сам ја инсистирала. јесте да је то мало захтевно, мора сваки дан да се риба, али хвала богу - робова има колико хоћеш, а и код њих још увек важи робна размена, а кукуруз је јефтин..
е, сад.. ви се сигурно питате зашто је то тако?

зато што ја свако јутро устанем, одем у купатило, завежем косу оним аутомеханичарским ланцем јер ништа друго не може да је држи, погледам се у огледало, ошамарим се и кажем себи: "не заноси се превише овим привидом живота, ово није живот, ово је лудница"
зато бело. то је моја филозофска звезда водиља .

такође ми је мајстор појачао грејач на бојлеру и опекла сам се, имам опекотине 13ог степена по мозгу, мислим да ће се проширити на кости, тј лобању
ако је лобања кост, не знам мени личи да јесте, тако изгледа? ако је кост, зашто је код беба тако мекана?

такође, сад кад имам мачку, сви људи ми у инбокс шаљу неке мачкетине, хајде да је нека са педигреом, али не - њим важно само да има облик мачке
а мене кад неко нервира, ја му одговорим - наравно, то је култура, али обавезно изоствим једно слово, типа питају ме је л ми се допада та мачкетина у камењару, ја кажем "да, баш је РУЖН"

ви? ваша филозофска звезда водиља?

Kad vidim mesec kroz prozor. jeste da nie zvezda..ali sjaji
Ako sam napolju i vidim ga ..ne radi me. Samo kroz prozor
Sto se tice macaka, jako sam se razbesnela kad je neka druga pomenula da vidi Kasiopeju sa terase!
Jasno je da je kasiopeja samo moja!

tri supene kasicice roga od yednoroga, 100 grama mlevenih posejdonovih bubrega, cetri pera feniksova, beonjaca kiklopa, sve to na vruc multidimenzionalan presek:rumenko:

large.jpg

ko ima robove taj ne gleda da li je kukuruz jeftin ili nije

dakle, loš početak.

Ponovo.
то је као када би неко рекао "да Apple има пара, не би марио за јефтину радну снагу у Кини"
али ок, наравно, не буди будала, нико данас, у тржишном систему, не може да има робове.. ал може да их изнајми, хехехе, шалим се :(((((((((((((((((((((((

izvini ali meni takve persone ugrožavaju život

dokle god ime se daje prostora da eksponiraju svoj primitivizam, nama nema osvešćenja ni prosvetljenja

nama treba kulturna staza, a oni su mulj

nama treba bistar izvor, a oni su žabokrečina u koju se sliva šlajm i sluz

ja sam vrli borac protiv ljudi poput dotičnog masnog oblika života i ne bih se libio da ih sve tri puta pobijem, samo da se ja pitam..

- - - - - - - - - -

мислила сам максима, водиља - типа када си на ивици суицида, мантра коју изговараш себи да се спречиш да се обесиш од лустер или изудараш до смрти туцалицом за месо

tucalica za meso..to je moja maksima

mislim da i moj potpis dovoljno govori

uelkam tu d klab..

мислила сам максима, водиља - типа када си на ивици суицида, мантра коју изговараш себи да се спречиш да се обесиш од лустер или изудараш до смрти туцалицом за месо

nisam na ivici suicida, samo na ivici ludila i jos uspesno klizim na toj ivici.

a inace kada mi nesto stvara nervozu onda mantram - on stavi sake na oba uha, tvrdeci i dalje da vidi duha. iz knjige to. preuzeta mantra posle citanja te iste knjige, posle koje mi je vrlo nelagodno bilo da ulazim u kupatilo, pa sma mantrala. :lol:

- - - - - - - - - -

izvini ali meni takve persone ugrožavaju život

dokle god ime se daje prostora da eksponiraju svoj primitivizam, nama nema osvešćenja ni prosvetljenja

nama treba kulturna staza, a oni su mulj

nama treba bistar izvor, a oni su žabokrečina u koju se sliva šlajm i sluz

ja sam vrli borac protiv ljudi poput dotičnog masnog oblika života i ne bih se libio da ih sve tri puta pobijem, samo da se ja pitam..

jos uvek te niko nista ne pita, no se sam poturas da budes ugrozen.

Back