Filosofija futurum

Hajdmo malo:kako će izgledati svet ljudi za 20,za 50 godina?
Možda otkrijemo i kakav svet ljudi priželjkujemo,a kakav je moguć?

Ko tebe razume, skidam kapu pred njim ! Odakle sada ta promena tvog misljenja ? Pazi , naslov teme - filosofija futurum. U obrazlozenju teme ti govoris o svetu ljudi. Hegelovac, par excellence ! :) To, eto, postajes. Kako si krenuo jos ces ti braniti Hegela od mene. :hahaha:

Dragoljupče je teški materijalista - od kako se oženio. :zcepanje:

Dasnije ženio bio bi neprikosnoveni idealista. :eek:

(Žena mu opasna I to je Sve ! ) :telefon:

- - - - - - - - - -

Hajdmo malo:kako će izgledati svet ljudi za 20,za 50 godina?
Možda otkrijemo i kakav svet ljudi priželjkujemo,a kakav je moguć?

Ako se Ž. promene I postanu dobre, a ne zle veštice :D , smatram da ćemo se I mi promeniti I da nećemo ratovati za njihove rasipničke prohteve... :manikir:

00010980.gif

promašeno pitanje, s obzirom da je krenuo 11. mjesec i sunce sije od ranog jutra

Nema ona veze sa tim banalnostima.

kako sad nema?sti cito sopenhauera?:lol:

- - - - - - - - - -

Ko tebe razume, skidam kapu pred njim ! Odakle sada ta promena tvog misljenja ? Pazi , naslov teme - filosofija futurum. U obrazlozenju teme ti govoris o svetu ljudi. Hegelovac, par excellence ! :) To, eto, postajes. Kako si krenuo jos ces ti braniti Hegela od mene. :hahaha:

kada budesh svatio tenzije sila i njiovo superpozioniranje vektorskom 11 D prostoru sve ce ti bude jasnije do tad probaj da nadjes svoje mesto u kordinatnom sistemu konfuzije......:mrgreen:

Ljubitelj sam SF knjiga i filmova tako da ce svet da izgleda kao iz SF prica i slika
a najlepse od svega je sto ce jedna piluha hrane biti dovoljna za ceo dan.
znaci nema kuvanja,krckanja i pranja sudova i muvanja po kuhinji...:lol:

On ide i na pameti zaradi lovu i svaki dan ti đak donese-tvoje je da troškariš...aaaaa?:mrgreen:
Kad dođe vreme da rikneš-on rikne umesto tebe...:(:hahaha:

ma lovu ima da ***** odvedes ga na livadu...on popase..i sve to svari u lovu po srednjem kursu naravno i to svetske banke......masira,depilira,mazi,ma mislim da ti ne pricham sta ce sve da radi..ne smem previshe da otkrivam ce se naljute braca japanci na mene....:mrgreen:

Back