FILOLOSKI-BIBLIOTEKARSTVO I INFORMATIKA

nebo_80_bg

Obećava
Poruka
86
Ima li nekoga da zeli da upise filoloski-smer bibliotekarstvo?Nema na sajtu podataka za predmete i sta se tacno polaze ali vidim da se veoma lako ulazi u budzet,posto ja radim u biblioteci pa mi to ne bi bilo lose,mozda i najbolja opcija za upis u junu.Javite sta ko zna.Da li su predavanja obavezna na filoloskom?

Poštovani,
Pozivam vas da nam se pridružite na sajtu svih studenata Filološkog fakulteta! Hajde da svi zajedno napravimo community koje će nam pomoći da upoznamo mnogo više kolega, kao i da uvek svi budemo u toku!!!!

www.filoloski.com / Uvek u toku!

Naravno, zamolio bih Vas da vest prosledite vašim kolegama u što većem broju.

Na ovom sajtu mi, studenti, određujemo pravila. Mi, studenti, govorimo šta je dozvoljeno a šta nije.

Budimo u toku!
Filoloski.com

Sajt fakulteta nije najbolje odradjen.Mislim na zvanicni sajt.Sto se tie ulaska u budzet,to je izvodljivo samo ako polazes prijemni u prvom roku,a razlog za to je-prijavljuje se mali broj studenata.To naravno ne znavi da ne treba uciti jer postoji mogucnost da studente koji su se prijavili za neku drugu katedru ukoliko vise nema mesta,a imaju dovoljan broj bodova,prebace na katedru na kojoj ima mesta.

Back