FILMSKA PESMA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

FILMSKA PESMA

Da li su ljubav i sreća dve slepice?

Kad si sretan od ljubavi
Mislim, kad si mnogo sretan od ljubavi ne gledaš kud ideš
Pa se onda tako zverajući kojekuda spotakneš na tugu
Nisi je video?
Ma tu je ona samo slepice ne vide kud hode
Onda ti i suza krene jer si smotan
E, to kad suza krene je opasno vreme
Jer je sreća tad na klizavom terenu
Ljubav još nije....
I tako klizajući se naidješ na ružin grm
Naravno da je pun bodlji bre....i to one velike a guste
Sve načičkane jedna do druge
I uletiš u njega jer ne možeš da se zaustaviš
E, tad se i ljubav i sreća žive izbodu
I progledaju....i pobegnu....
E sad zamisli veliku logorsku vatru
I njih dve kako ciče i samoubilački se bacaju u nju
Em ćorče em kamikaze sa suicidnim nagonom
Je l’ sam rekla da se sve dešava u jednom trenu?
Kao u filmu...sa sve specijalnim efektima...
Zvučnim i pirotehničkim....

Završna scena.....
Gori vatra iz koje se čuje cičanje i cvrčanje one dve ćorave
I pored vatre prolazi mirno jedna mala na biciklu....vozi ladno dalje...
THE END

OJHAAA

ova gospodja ima veze sa pisanjem scenarija

ovaj gospodin ima veze sa rečima...gornjim..sa donjim nema veze...za sada :lol:

ova dama nema nikakve veze sa pesmom.....samo je u prolazu

PS Samo igrarija..... u samoterapeutske svrhe....:manikir:

LJILJA MMM;bt158013:
Ama ima da živim ko kornjača bre..:manikir:...vid mi tatka.....to mi u familiju tako....a dal ću da pišem, će vidimo. Viš da sam se bacila na scenarija i sad kad se rasplinem... i ko je zaboravio o čemu je re...a? :zcepanje: viš da ubacujem muško.....;) Možda Covi uz onu lepoticu od gajbe :pivce:....a vala ume da i odašilje neke ljubavne signale sa popriličnom količinom siucidne zaljubljenosti ....posebno kad se podosta grli :rotf::rotf:
Ajde živeli mi svi :heart:

što poče od kraja scenaristo: Covi ti poželeo dug život na kraju svog
izlaganja a pre toga reko....će nas navata.....pošto opet neznate fabulu....:manikir:
Ja nisam danas u debati o filmu, pošto sam bila zauzeta...tako da ja nisam planirana za vatanje....:hahaha: To ti i Riada....:manikir:

mari47;bt158016:
što poče od kraja scenaristo: Covi ti poželeo dug život na kraju svog
izlaganja a pre toga reko....će nas navata.....pošto opet neznate fabulu....:manikir:
Ja nisam danas u debati o filmu, pošto sam bila zauzeta...tako da ja nisam planirana za vatanje....:hahaha: To ti i Riada....:manikir:

Kako bre od kraja.....pa mora da živim da mu odgovrim...adekvatno...:manikir:
A za navatavanje.....majstor Covi znae.....a znaem i ja.......e, sad, nisam sigurna za Riadu ...al će vidimo :zcepanje: a ti....pa pripreme izvršavaš.....za mamci i zabacivanje i to će vidimo :manikir:

LJILJA MMM;bt158020:
Kako bre od kraja.....pa mora da živim da mu odgovrim...adekvatno...:manikir:
A za navatavanje.....majstor Covi znae.....a znaem i ja.......e, sad, nisam sigurna za Riadu ...al će vidimo :zcepanje: a ti....pa pripreme izvršavaš.....za mamci i zabacivanje i to će vidimo :manikir:

A bre el sam govorila da odrastoh na Savi, moj tata kupio blinker kad je to bio pojam....znam da zabacujem,
to treba da imaš osećaj kako držiš onu stvar, blink, mislim položaj i ruku slobodno da pustiš, kao tenis slično....Ajde, će se nadjemo nekad na Savi da ti Mari pokaže kako se zabacuje....Ja bre nisam pripravnica za reku, ti se samo maješ sa kučići i poziraš tam na nasip.....:manikir:

A Riada, ona bre...samo bi da puši uz reku...po jedan cigar kaže, a ko zna koliko izčuri:manikir:

Poslednja izmena:
mari47;bt158023:
A bre el sam govorila da odrastoh na Savi, moj tata kupio blinker kad je to bio pojam....znam da zabacujem,
to treba da imaš osećaj kako držiš onu stvar, blink, mislim položaj i ruku slobodno da pustiš, kao tenis slično....Ajde, će se nadjemo nekad na Savi da ti Mari pokaže kako se zabacuje....Ja bre nisam pripravnica za reku, ti se samo maješ sa kučići i poziraš tam na nasip.....:manikir:

A Riada, ona bre...samo bi da puši uz reku...po jedan cigar kaže, a ko zna koliko izčuri:manikir:

priznajem....ne umem ja to...kao ti, sa zabacivanjem....al poziram :manikir::zcepanje::zcepanje:
a Riada se rekreira bre....što sad zapali usput....pa neka je :rotf:

LJILJA MMM;bt158024:
priznajem....ne umem ja to...kao ti, sa zabacivanjem....al poziram :manikir::zcepanje::zcepanje:
a Riada se rekreira bre....što sad zapali usput....pa neka je :rotf:

Što nisi vežbala bre, tamo na Moravu, imala si i Moravicu, nego bili važni kupinjaci:hahaha:
sad ostani nepismena za zabacivanje....:whistling:

mari47;bt158025:
Što nisi vežbala bre, tamo na Moravu, imala si i Moravicu, nego bili važni kupinjaci:hahaha:
sad ostani nepismerna za zabacivanje....:whistling:

Što pa da vežbam? Ja zabacila i upecala...početnička sreća..:manikir:..nisam luda valjda da se zamaram opet ..maja se s drugo...:zcepanje::zcepanje:
odoh da pišem......pa ću svrnem....nema je Riadita....vozi.....:whistling:

coviax1;bt158030:
Pa da...Krenule s Covijem,a završile s Riadom...Ustvari -isto im...Pesma ili priča -to sam mislio...:hahaha::eek::rotf:

A, tu si...zaboleše me oči od kompa bre...al, mora se sad...vince mi pomaga...živeli....more ovde je sve isto.....svi na lečenju bre :zcepanje:
kolektivna seansa....neki su malo uznapredovalo, kao Mari, pa preporučuju tretmane i drugima :rotf::manikir:

Poslednja izmena:
coviax1;bt158030:
Pa da...Krenule s Covijem,a završile s Riadom...Ustvari -isto im...Pesma ili priča -to sam mislio...:hahaha::eek::rotf:

Nisi zapostavljen Covi, naprotiv....Ljilja je u stvaralačkom grču, Riada negde puši na biciklu, ja se spremam za Jagodinu rano ujutro sa mojim Udruženjem ....a vodja puta sam...iako nikad nisam bila u Jagodini sem u prolazu...Kontam šta da obučem.....:manikir:

aneks: ja sam toliko loša kucačCa, svaku poruku pišem par puta....ubit ću se

mari47;bt158035:
Nisi zapostavljen Covi, naprotiv....Ljilja je u stvaralačkom grču, Riada negde puši na biciklu, ja se spremam za Jagodinu rano ujutro sa mojim Udruženjem ....a vodja puta sam...iako nikad nisam bila u Jagodini sem u prolazu...Kontam šta da obučem.....:manikir:

aneks: ja sam toliko loša kucačCa, svaku poruku pišem par puta....ubit ću se

dobro :manikir::zcepanje::zcepanje:
to kaže grčevita hahahahaha

LJILJA MMM;bt158031:
A, tu si...zaboleše me oči od kompa bre...al, mora se sad...vince mi pomaga...živeli....more ovde je sve isto.....svi na lečenju bre :zcepanje:
kolektivna seansa....neki su malo uznapredovalo, kao Mari, pa preporučuju tretmane i drugima :rotf::manikir:

Mene ne mešaj u tu sortu; mi se ovde zezali za džeka i stigla mi etiteka..,:roll:
A i boli me grlo, danas sam jela sladoled u enormnim količinama a nije pretoplo i uopšte nije bilo za lizanje.... Taca pravi svaki drugi dan, booooli njega....:manikir:

Poslednja izmena:
mari47;bt158040:
Mene ne meštaj u tu sortu; mi se ovde zezali za džeka i stigla mi etiteka..,:roll:
A i boli me grlo, danas sam jela sladoled u enormnim količinama a nije pretoplo i uopšte nije bilo za lizanje.... Taca pravi svaki drugi dan, booooli njega....:manikir:

oće to da ti udare etiketu....kad se švrćkaš s Džeka :manikir: pa još u kupaćem slobodnijeg kroja :zcepanje::zcepanje:
Opet Taca kriv :eek: au bre....ma šta au....znala sam da je on kriv što si ti lizala preko mere...:zcepanje:

LJILJA MMM;bt158044:
oće to da ti udare etiketu....kad se švrćkaš s Džeka :manikir: pa još u kupaćem slobodnijeg kroja :zcepanje::zcepanje:
Opet Taca kriv :eek: au bre....ma šta au....znala sam da je on kriv što si ti lizala preko mere...:zcepanje:

A bre Ljiljo, ja sam žena u trendu i nisam ja kreirala taj kupaći:confused:
Znam ja šta je Taci; tolki novci a mala krpica....E pa nema oFce i noFce što rekla moja Nona....I dal da ga nosim sutra u Jagodinu, mislim...ću ga smuvam u torbu, neće ni vidi....Uostalom, što je birao lepu ženu, mislim....:brus:

mari47;bt158046:
A bre Ljiljo, ja sam žena u trendu i nisam ja kreirala taj kupaći:confused:
Znam ja šta je Taci; tolki novci a mala krpica....E pa nema oFce i noFce što rekla moja Nona....I dal da ga nosim sutra u Jagodinu, mislim...ću ga smuvam u torbu, neće ni vidi....Uostalom, što je birao lepu ženu, mislim....:brus:

ama ga nisi kreirala.....ne kažem.....no si ga kupila :zcepanje:
ma nosi ga bre......pa nisi ga valjda samo za avliju kupila.....da se špaciraš i onoga finoga čoveka da nerviraš....kad se naljuti neće ti više pravi sladoled...šta ćeš onda ...a? :manikir:

Back