Filmovizija

Ovo mi se cini kao neki plugin za javu. Probaj idi u control panel , klikni na Java , pa security , i stavi security na medium . Zatim klikni na OK . Pa probaj opet . Ne klici na sumnjive prozore posto su sajtovi takvog tipa prepuni malicioznih pop up prozora. Ja koristim adblocker pa ih ne vidim .

Pozdrav ljudi,kada sam danas usao da pogledam film na filmovizija.com pojavilo mi se ovo http://vvcap.net/db/vEiPd7yTmClKPF266_63.png ,umislio sam da je problem do tog filma,ali svaki ostali film ili serija mi je isto to pokazalo,da li neko zna resenje problema? :roll::roll:
Probaj da ides preko Mozile, ona te pita da li zelis da blokiras ovu "sumnjivu" aplikaciju, ti idi na NE. Tako sam kod sebe resio problem.

Ovo mi se cini kao neki plugin za javu. Probaj idi u control panel , klikni na Java , pa security , i stavi security na medium . Zatim klikni na OK . Pa probaj opet . Ne klici na sumnjive prozore posto su sajtovi takvog tipa prepuni malicioznih pop up prozora. Ja koristim adblocker pa ih ne vidim .
Rijesio sam smanjivsi javu na medium,hvala.

Kad instaliram javu, meni komp poludi, pojavi se plavi prozor (kao da vučem misem kvadrate, imam malvare, čistim svakodnevno, i sad opet se pojavilo isto, izbrisala sam javu,očigledno ima neki virus koji napada moj komp i blokira svaku stranu...Šta da radim? Da li je do jave ?

Back