Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.456
Posto je stara tema (nemojte da gledate) zaključana zbog neaktivnosti
da otvorim novu
Last Man Down

Last Man Down
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaah, pa sto ?Rambo + Roki serijal,zapravo sve od Stalonea da skratim
i meni je losRambo + Roki serijal,zapravo sve od Stalonea da skratim
filmovi su mu banalni na nivou osnovaca on je glumac i reditelj čak za napaljene klince i idiote ne vidim ništa dobro još manje zanimljivo u njegovom raduHahaah, pa sto ?
Ja sam se od ovoga odvaljivala..Samo samčekala ko će još da se pojavi.![]()
samo rokaj batice,ne znam ko može da gleda ova njegova sranja
Ne diraj mi Wolverina.....Terminator 3 pa nadalje delovi.
X men filmovi. Radnja nepovezana, previse kompleksno da se isprati.
Marvelovi filmovi, osim neki izuzetak. Sve je to bez neke price, samo akcija za decu. Povrsno.
Pojedinacni filmovi od x men junaka su nesto drugo. Posebna, odvojena prica sa loganom. Ostali su grupa.Ne diraj mi Wolverina.....![]()
Е када си код њега моја велика препорука за овај филм гдје он практично одлучује да сруши све што је изградио о себи деценијама уназад.Meni svi današnji humoristički filmovi iz USA su za izbegavanje. Pošto su ušli u nivo lažne političke korektnosti, snimaju filmove za klince od 5 godina ili za umobolne. Tipa sve u čemu je Adam Sendler i ekipica oko njega. Kao, pogledam celu komediju i nisam se nasmejao niti jednom.
Е када си код њега моја велика препорука за овај филм гдје он практично одлучује да сруши све што је изградио о себи деценијама уназад.
Јесте да нема везе са темом али добра прилика да га Боже ме опрости похвалим.
Original title: Uncut Gems
https://www.imdb.com/title/tt5727208/?ref_=nm_flmg_act_8