Filmovi u tesli by Dacman

Oba filma su dobra, s tim sto sam stolicu morao dva puta da pogledam jer ima elemente drame. Takodje film sadrzi sporedne sekvence koje ne uticu na radnju pa je verovatno zato i sam film duzi. Sto se tice rezije, dobro je, ne znam samo kako ste pravili one snimke, cini mi se da se tu nalaze neki snimci za koje niste ni znali da ce biti na filmu. Kamerman ima nogo živahnu kameru, pa to malo kvari doživljaj. Montaža je ok, samo šteta što si koristio nelegalan, oću reći neregistrovan softver. Što se zvuka tiče dobro je, dobar odabir muzike, a video sam da na kraju imaš i neke loop-ove koje si ,predpostavljam, sam pravio. Ima jedna mala zamerka. Po meni je trebalo staviti nekog drugog da uhvati okrivljene npr onaj FBI boy, a ne dr Robajac jer se tako njegova uloga menja, a uloga FBI lika postaje prolazna, a on je u stvari ključ radnje. Inače, da je na meni da ocenjujem, dao bih: 4 za film, a 5 za trud, ali pošto si na početku, onda neka bude 5 za film i 5 za trud. Samo nastavi, bićeš dobar.;-)

pa evo da ti kazhem super sendvich kako je nastao....kad smo krenuli u shkolu ja snimao telefonom sve smeshne dogadjaje onako bzveze da imam...i onda robajac jednog dana donese u shkolu isto napravljen neki klip gde zajebava ortaka (al samo sa slikama) i onda ja reko "E Robajac saces da vidis sta je pravi majstor" i kad sam stigo kuci ja pregledam materijal koji imam i krenem da spajam bzveze...i onda se setim onog budjavog sendvica koji je Robajac doneo za uzinu i tu mi sine ideja za film...ceo film sam sam radio i nije nista namerno snimano i zato je film dobar...

stolicokradja je nastala tako sto sam na odmoru setao kroz ucionicu i video kako Robajac lepi selotejpom stolicu i kaci one znake "Ne diraj stolicu! Branko mojne da pipnes stolicu!" i jos onaj znak sa precrtanom svinjom kako krade stolicu kad sam video umro sam i reko aj da pravim film i kad je Robajac chuo onda je rekao da smislimo i scenario tako da smo vecinu filma glumili a samo par klipova je sluchajno, kao i onaj na kraju kad dr. list puca branku u noge da bi igrao...a sto se tice FBI agenta, on nije ni trebalo da se pojavi al ortak doneo naochare, pishtolj i FBI majcu pa smo morali da iskoristimo priliku..sledeceg dana se razboleo i nismo mogli da snimamo dalje i svi su postali neozbiljni i onda ja popizdeo i uzeo snimke koje imam i zavrsio posao...onaj loop shto kazhesh to je iz pesme 43zla - Pljacka. samo sam stavio da se ponavlja do dela kad krece kradja stolica pa krene tekst...a odkud ti znas da ja imam nelegalan softver? :D Adobe Flash mi je Robajac lichno doneo :P i ja sam se razocharao u drugi film al sta mogu, zao mi da ne iskoristim materijal koji imam pa tako se sve nagomila itd..josh su me pozurivali ortaci jer su jedva cekali pa sam za 2 dana uradio film...neznam dal cu da pravim 3. film, nesto me mrzi al nadam se da ce biti bolji od prva dva....

i tako jes da sam malo smorio u tekstu al sta ces kad naidje inspiracija....:D

to mi sluzi da ono snima ekran...jer kad u flashu uradim film nemogu nikako da ga exportujem normalno jer ako ga u avi exportujem onda kasni zvuk tako da ja pustim iz flasha i ukljucim taj screen virtuoso da snima to i to uzhasno smaraaa

Back