Filmovi sa radnjom u malom prostoru

My Dinner with Andre, film Luja Mala
Ceo film je razgovor dvojice prijatelja u restoranu. Obojica su intelektualci, jedan je avangardni pozorišni umetnik, drugi je nešto skromniji i skeptičniji pisac.
my-dinner-with-andre.jpg

To su oni trgovci? Odličan film.
Glengarry Glen Ross

e jbg sad, mislim da nije, 99 % da je onaj što je on postavio, nisam gleda od početka, ali ono što sam odgleda (a bilo je dosta), se čitavo vrijeme odigravalo u kancelariji, Kevin i još neki mlađi lik...kao neki poslovni ljudi, ekonomisti, tako nešto...

- - - - - - - - - -

ma da vam pravo kažem i ne zanima me, i prilično me zaboli da izvinite, svratio ovdje onako iz dosade...:zkez:

La grande bouffe/Veliko ždranje
Nekoliko prijatelja se zatvori u kući, da bi se doslovno ubili od seksa i ždranja.

La-Grande-Bouffe-1-lrg.jpg

Mislim da je "lajanje na zvezde" na kraju filma Jagode u grlu donekle inspirisano ovim remek-delom dekadencije na filmu.

- - - - - - - - - -

ma da vam pravo kažem i ne zanima me, i prilično me zaboli da izvinite, svratio ovdje onako iz dosade...:zkez:
Fragment je pogodio, znam taj film. Ali nema veze, podsetio si me na ovaj... Poz

možda od domaćih "siroti mali hrčki" - to je valjda bila TV drama prema ne znam čijem delu, mislim da je to OK a možda ima i više verzija, mislim da se to dešava sve u jednoj kancelariji
"državni posao"

Bravo! Našla sam ga na YT, odoh da gledam.
http://www.imdb.com/title/tt0200139/

- - - - - - - - - -

dobro, pozdrav i tebi, pozdravi sve u Hondurasu, brata od strica, zaovu, svekrvu, pošalji im puno pozdrava... i reci im da ih puno volim....adio..:bye:

Evo, i oni tebe pozdravljaju :bye:

Back