Filmovi sa glupim završetkom - Leave the World Behind

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.163
Netfliks je pustio u promet film "Ostavi svet iza Sebe" (Leave the World Behind) radjen po istoimenoj knjizi, sa dobrim glumcima (Džulija ROberts, Itan Hoks, Kevin Bejkon...) i sa dobrim producentima, uključujući i bivšeg američkog predsednika Baraka Obame.

Film lepo počinje, manje više se lepo razvija i usput ubaciju klasične Woke fazone (ugnjetavani crnci i žene koji su ustvari superiorni) da bi na kraju totalno zasr... upropastili i ono malo što je valjalo.

Ne gubite vreme na ovaj otpad.

Imate li vi neki "omiljeni" sa glupim završetkom?

Poslednja izmena:
planirao sam da gledam ovaj film, jer mi je trailer delovao jako zanimljivo... ali videcu :think:

a kad smo vec kod glupih krajeva...
za moj ukus su ovu seriju potpuno usrali krajem.
znaci sve vreme do poslednje epizode, poslednjih 5 minuta je super, fantasticno... i onda takav plot-twis koji promeni smisao cele radnje i cele serije.
da ne otkrivam ko nije gledao, ali za mene je ti bilo potpuno razocarenje.

planirao sam da gledam ovaj film, jer mi je trailer delovao jako zanimljivo... ali videcu :think:

a kad smo vec kod glupih krajeva...
za moj ukus su ovu seriju potpuno usrali krajem.
znaci sve vreme do poslednje epizode, poslednjih 5 minuta je super, fantasticno... i onda takav plot-twis koji promeni smisao cele radnje i cele serije.
da ne otkrivam ko nije gledao, ali za mene je ti bilo potpuno razocarenje.

Kada se vec hurcis engleskim....plot twist.

Već sam gledao, gde si bio prekjuče? :rtfm:

:hahaha:

Šta znam meni je prijao, zanimljiva tema , aktuelna.
a kraj je već...

Scared Season 5 GIF by Friends

Podeljena mi misljenja...Jes malo predug bzvz, no ja bih kanda voleo da zavlada anarhija na tlu amerike, sho ne? :P Podseca me na dobra stara vremena 80-ih.. :)
Nema nikakvog monolitnog sistema i korporativne dominacije danasnjice, plavo nebo, prasnjava dzada, ptice blesave lete na sve strane.... (Decija) Idila. :cool: :)
Kraj sveta, ju strasno... Za automate i botove...Kome bi to palo na pamet 80-ih, kad je sibo pank, hevi metal, Dinastija, Dzi Aj Dzo i Transformersi...
I want my Samantha Fox... :cool:
Nisu ga morali ni zavrsavati... :mrgreen: :lol:

Back