Filmovi po istinitim dogadjajima

Битно да има Карановићка која говори "Ми смо Православци Јулије, за Усташе то је исто што као да смо Жидови или Цигани." Јел она то глуми Хрватицу Православне вере која на Јевреје и Цигане гледа као на псе. Какве везе то са Православљем има? Е, не могу. Плус њена фаца.

Poslednja izmena:
Хтела сам на да огледам филм "Ожиљак", филм о усташким злочинима над српском децом. Прво ме обавештавају да је видео неприкладан за неке кориснике. Након тога иако желим да наставим да гледам Јутјуб ме обавештава да је њихова заједница идентификовала филм као неприкладан или увредљив за одређену публику. Не могу да сакријем гађење како пазе да не увреде злочинце.

Битно да има Карановићка која говори "Ми смо Православци Јулије, за Усташе то је исто што као да смо Жидови или Цигани." Јел она то глуми Хрватицу Православне вере која на Јевреје и Цигане гледа као на псе. Какве везе то са Православљем има? Е, не могу. Плус њена фаца.

Ma ni ja ne volim Mirjanu Karanovic, ali ona se u ovom filmu pojavljuje u jednoj jedinoj sceni... A verovatno su je stavili u trailer da bi privukli nasu publiku...
Film je kvalitetan i dobar, pogledaj ga.. I nisu pravili kompromise politicke prirode, iznenadices se, sve je ogoljeno...

Back