момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.072
Jel zna neko neki dobar film ove vrste, tipa shutter island, stonehearst asylum ili neki na tu foru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je dokumentarac, ti verovatno misliš na igrane filmove, ali nema veze nek ostane, možda nekome bude interesantno
Jedan od najpoznatijih:
- - - - - - - - - -
A tu je nesto i u domacoj radinosti, hehe :
"Urnebesna tragedija" - trazi na YT imas postavljeno....Ova nova, glupa pravila foruma mi ne dozvoljavaju da ti nalepim yt link ovde jer ne mozes napisati 2 poruke jednu za drugom i u obe da imas po 1 video....
Najjaca scena mi je kada se Bata Stojkovic odn lik koji glumi vrati sa psihijatrije kuci pa zatekne svog unuka (koji je u medjuvremenu porastao) pa pita - Gde je moj unuk?
Sin mu odgovara - "Tata, pa to je tvoj unuk, zar ga ne prepoznajes" ? - Moj unuk je mali, ovo nije moj unuk. - Ali tata, pa to je on, samo je narastao".
Bata kraljina - "Narastao?I sta, to je to, onog malog vise necu nikada videti?"
![]()
Jel zna neko neki dobar film ove vrste, tipa shutter island, stonehearst asylum ili neki na tu foru?
On the Edge (2001) је драма о суицидалним психичким болесницима који се на терапији боре са... Погледајте филм. Свакако препоручујем. 10/10
Samo sam cekala, kada ce taj balon puci. Pocelo je sa zatvoriskim filmovima, a sada, malo, malo, pa neka izopacena tema o nekim fetisima. Strava i uzas. Onaj se plai na zatvore i lisice, onaj drugi juri oruzje, ona juri bolesnike, a ti psihicke bolesnike. Ljudi, sta krijete vi??? Ovo je meni uzasno.
Jedan od najpoznatijih:
- - - - - - - - - -
A tu je nesto i u domacoj radinosti, hehe :
"Urnebesna tragedija" - trazi na YT imas postavljeno....Ova nova, glupa pravila foruma mi ne dozvoljavaju da ti nalepim yt link ovde jer ne mozes napisati 2 poruke jednu za drugom i u obe da imas po 1 video....
Najjaca scena mi je kada se Bata Stojkovic odn lik koji glumi vrati sa psihijatrije kuci pa zatekne svog unuka (koji je u medjuvremenu porastao) pa pita - Gde je moj unuk?
Sin mu odgovara - "Tata, pa to je tvoj unuk, zar ga ne prepoznajes" ? - Moj unuk je mali, ovo nije moj unuk. - Ali tata, pa to je on, samo je narastao".
Bata kraljina - "Narastao?I sta, to je to, onog malog vise necu nikada videti?"
![]()
Svaki Tarantinov filmali ti rece da njega ne volis?
Cico ko te plaća da hejtujes svaki mogući post?
Ja sam samo realna. Pa, zar to nije bolesno da gledas dusevne bolesnke?
Ne volim ga. A i njegovi filmovi nisu baš u skladu sa temom.
Zavisi. Njegovi likovi su definitivno psihijatrijski bolesnici, samo sto im u tom trenutku jos uvek nije postavljena profesionalna dijagnoza![]()
On the Edge (2001) је драма о суицидалним психичким болесницима који се на терапији боре са... Погледајте филм. Свакако препоручујем. 10/10
Ako gledam filmove sa duševnim bolesnicima ne znači da sam i sam isti. A šta ti voliš da gledaš?
Ali ta zelja za gledanjem tih bolesnika i uzivanje u tim patnjama mi nije normalna. Slozices se sa mnom. Ja volim da gledam kvalitetne filmove. Znaju ljudi, ja preporucujem najbolje filmove na svetu.
Pa volim i ja kvalitetne filmove, a mislim da velika vecina filmova ovog tipa spada u kvalitetne. Ne gledma zbog toga da bih uzivao u patnjama, nego volim neizvesnost koju pruzaju. Zanima me sta se desava u mozgovima tih ljudi, i koja je njihova prica. Aj kad vec preporucujes, preporuci i meni neki dobar.![]()
Opet mi je to glupo. Eto, ja bih ti preporucila od tih umobolnih filmova, posto ih tako volis, a ima i to sta se desava u njihovoj glavi o jednom ragbosti, koji je bio jako uspesan, ali je onda poceo da se drogira. Film je dobar i ulazi duboko u psihu ne samo kada je bolestan, nego i kada je normalan i evoluciju u njegovu bolest. Ne mogu ovde da potrazim taj film, jer svi nesto pametuju i izmisljaju filmove. Pricaju filmove, koje su sanjali, a koji ne postoje. Htela sam da ti preoporucim neki film od Djenifer Lopez, jer je jako volim, ali sam se setila bas dobrog filma sa tim tvojim elemntima. Film se zove Second serve. Prilicno je izopacen, ali je po istinitoj prici i vrlo je aktuelan.
To Cico kralju.
Veronika Decides to Die
http://www.imdb.com/title/tt1068678/?ref_=nv_sr_1