Izgleda da ce RTS da uradi ekstra posao sa onim novim filmovima koje treba da pusta
, samo sto one reklamirane velike naslove nece skoro :x

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran da utorkom u 20 00 ima film na PINK-u :?snaja88:Veceras u 20:00 naPinku je Djavolji advokat (sa Pacinom,jel da?) i u 22:00 Mafijah na terapiji sa De Nirom
snaja88:Nisam nimalo sigurna,bila je ona gloopa serija 'Rubi'. Al znam da sam procitala za film,samo ne i kada... :? Mozda je vec i bio u subotu ili nedeljua bas sam zelela da ga pogledam
Pa mi smo ovde da bi prokomentarisali te filmove i najavili neke dobre. Uzgred bio sinoc neki film uhvatio sam tek pred kraj na pinkuSasha85:snaja88:Nisam nimalo sigurna,bila je ona gloopa serija 'Rubi'. Al znam da sam procitala za film,samo ne i kada... :? Mozda je vec i bio u subotu ili nedeljua bas sam zelela da ga pogledam
Ti filmovi,kao poznatiji i bolji,daju se utorkom i cetvrtkom...
U opstalom,ima na krstarici TV program...![]()
mslav:Pa mi smo ovde da bi prokomentarisali te filmove i najavili neke dobre. Uzgred bio sinoc neki film uhvatio sam tek pred kraj na pinkuSasha85:snaja88:Nisam nimalo sigurna,bila je ona gloopa serija 'Rubi'. Al znam da sam procitala za film,samo ne i kada... :? Mozda je vec i bio u subotu ili nedeljua bas sam zelela da ga pogledam
Ti filmovi,kao poznatiji i bolji,daju se utorkom i cetvrtkom...
U opstalom,ima na krstarici TV program...![]()
Da super je!mslav:jeste gledali SAKALA?
bas mi je extra film.
sta ima veceras?
e da hvala...zaboravila bi čoveče!DabaMAN:Evo da odgledate nešto pametno...
Sutra u 20:10, na HRT-u 1 - Schindlerova lista.
To je Spielbergovo remek-delo! O nemačkom oficiru koji spašava jevrejske zatvorenike iz koncetracionog logora za vreme WWII.mslav:sta je to? podsetite me!
Da li da idem da se sankam sa drustvom?
Gde je bio Fantom :? ? Mada nne bih menjala Harta,mnogo dobar psiholosko-ratni film.Mare:Nee, gledao sam "fantoma iz luvra" i pokajao se.:?