Filmovi koji smo gledali sto puta a mogli bi ponovo?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.592
Postoji li film koji smo gledali "sto puta" a mogli bi opet?

ko to tamo.jpg

segno-portrait.jpg

Koliko puta smo gledali neki film i nikada nam ne dosadi da ga gledamo ponovo? Nema broja koliko sam puta gledao ove filmove i često ih opet gledam kada naletim na njih..
Za razliku od nekih, koje nema šanse da bih ponovio gledao što rekli ni sekundu, ima dosta filmova koji nikada ne dosade.
Dakle, postoje li filmovi ili film koji bi mogli skoro uvijek da gledate iako stte ga odgledali nebrojeno puta?

Poslednja izmena od moderatora:
Uh, gomila, jako često ponavljam filmove koje volim.

Celog Kijarostamija, posebno Where is a Friend's House i Taste of Cherry, Pazolinijev Decameron, možda i Salo/120 Days of Sodom, celog Almodovara, Sorentinovu La giovinezza, Malika, celog Dolana, naročito Mommy i Matthias & Maxime.
Blade Runner i Blade Runner 2049, Everything Beautiful is Far Away, Arrival, The Handmaiden, The Lure, Girl Asleep, God's Own Country, Lost River, Blue Jasmine, Ad astra, American Honey, Baby Driver, Florida Project, Portrait of a Lady on Fire, Capernaum, Pieces of a Woman, Gone Girl, Wetlands, Beasts of Southern Wild, Wuthering Heights iz 2011, Royal Tenenbaums, American Beauty, Fallen Angels, Mulholland Drive, The Double Life of Veronique, Bagdad Cafe, Alice in Wonderland iz 1933, Long Day's Journey Into Night...

Etc

Blade Runner i Blade Runner 2049
Prva osoba van YouTube-a od koje sam čuo ovo...

Domaći - Kako je propao RnR, Andjeli, Tri Palme, Crni Bombarder, Ubistvo s Predumisljajem, Lepa Sela, Maratonci. Ove ''pozitivnije'' gledam gotovo na mesečnom nivou.

Strani - Posetioci 1 i 2, Sam u kuci, Glupan i Tupan, The Adams Family, Bad Santa, Throne of Blood, Full Metal Jacket, Silence of the Lambs, Braveheart, Troy, sve od Monti Pajtona, celu ''Korneto trilogiju'' i gotovo sve sa teme o akcionim 80-ih.

Back