Филмови које никада нећете заборавити?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Са филмовима је увек посебна прича. Највећи део људи обожава да са времена на време погледа неки филм...

...али не буде увек случај да му се филм свиди. Али још чешће, буде случај да му се филм свиди, али не толико да га увек памти и издваја од осталих филмова.

Филмови које запамтимо за сва времена, у односу на све остале филмове јесу реткост... Али велика већина људи сигурно да има барем један такав филм.

Који филм никада нећете заборавити...? Који филм вам први падне на памет када помислите на филмове?

Седам величанствених
За српски титл кликните на "CC" па на точкићу "подешавање" нађите језик "српски".

Гледао сам и "Седам самураја" чији сценарио је искориштен у горњем филму,
такође је савршенство !

Седам величанствених
За српски титл кликните на "CC" па на точкићу "подешавање" нађите језик "српски".

Гледао сам и "Седам самураја" чији сценарио је искориштен у горњем филму,
такође је савршенство !
Посебна љубав за филмове доступне на јутјубу.❣️ Мало их је, али кад се нађе...

Kada budeš tražio torrent ukucaj i godinu 2010 i traži isključivo pod movies, zbog toga što ima neka serija koja ga redovito potisne, a i film sam po sebi je nepoznat.
1697618277778.png

Kada budeš tražio torrent ukucaj i godinu 2010 i traži isključivo pod movies, zbog toga što ima neka serija koja ga redovito potisne, a i film sam po sebi je nepoznat.
Имају сајтови филмотека и још један... На њима постоји скоро сваки филм. 95% филмова сам нашао на њима, једино на једном од њих превод уме да заиебава

Back