MBenz
Obećava
- Poruka
- 100
Svi mi koji uzivamo u gledanju filmova strane i domace produkcije.Obavezno predlozite neki dobar film bilo kog zanra!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud znamo da i ti nisi bot? :matrix:![]()
pa to dal sam ja bot ili nisam je najmanje bitno... ako sam i bot... onda sam Morfius ...... ali genealoskim metodom dolazi se do rezultata da ova tema definitivno nije normalna...
x files tebra![]()
Добро вече, ја сам та "нека" Биља са генеричким ником - претпостављам да то пише јер нема ни ч ни ћ, то није наше писмо ;-).... o ovome ja pricam... da ovom krstaricom krstare botovi...
Pojavi se neki Mbenz iz Pozarevac i otvori temu sasvim sumnjivog naziva... pritom se vise nikad ni ne vrati... zabole ga djon za razvoj teme... ode co'ek u oblivion...
Strumffasticni da komentar koji nema ama maltene nikakvu svrhu...
treci se javi verovatno neki tele gospel preacher sa sve e -mailom umesto nika i da naziv 3 filma... tri filma sa najdaljih granica sinematografskog spektra...
...cetvrta je neka Bilja sa generickim nikom i 80 postova u dve godine... takodje daje tri filma.... pola pise cirilicom pola latinicom ..
... da bi se ista vratila posle 2 meseca i digla mrtvu temu iz pepela verovatno sa 3-ce strane pdf-a... sa raspalim filmom sa Dzoni Depom...
nisu tu cista posla![]()
Добро вече, ја сам та "нека" Биља са генеричким ником - претпостављам да то пише јер нема ни ч ни ћ, то није наше писмо ;-).
Обично пишем само кад имам шта да кажем а не да бих ређала пост за постом и тиме постигла - шта? Зато имам само 84 поста.
Јесте, тему сам случајно пронашла и као велики љубитељ и скромни познавалац филмова, пожелела сам да заживи. Зато је мој први пост ишао једанаест дана после поста vladamus@open.telekom.rs, то јест оног дана када сам је уочила;
Ја пишем ћирилицом. Све што сам ја написала је ћирилица. Оно што су називи филмова или линкови не могу да пишем ћирилицом него у оригиналу;
Иста се вратила са следећим постом после тачно петнаест дана, управо онда кад је одгледала поменути филм;
О укусима не треба расправљати, зар не, Џони Деп апсолутно не спада у моје омиљене глумце, што не значи да није добар, а филм је, баш по мом укусу.
И на крају, у чему је поента? Ја бих стварно волела да ова тема заживи, има је на разним другим сајтовима, па зашто не и овде?!
Поздрав.
Јесте, тему сам случајно пронашла и као велики љубитељ и скромни познавалац филмова, пожелела сам да заживи.
OTE]Ја бих стварно волела да ова тема заживи, има је на разним другим сајтовима, па зашто не и овде?!
Ја набасах на ову. Зашто се не споје постојеће или зашто се ова не затвориGde je sada Paja da vas dovede u red,postavljac teme je pokusao da izmisli toplu vodu al se u medjuvrmenu ohladila,teme postoje,ova je suvisna
http://forum.krstarica.com/showthread.php/203017-Preporuci-film
http://forum.krstarica.com/showthread.php/267069-Gledali...-Obrazložili...-Ocenili...-)/page411
... na kojim drugim sajtovima ? ... i sta ima da zazivljava ovde kad vec imamo teme sa istom tematikom koje su zivlje da ne mogu biti zivljije... sta te je nateralo da ozivljavas mrtvu temu... naziv teme?... koji je sam po sebi nakaradan... aj objasni keve ti...[/url]
Шта си се успалио...
Ajde sa Biljom... nekako je zaobisla sve ostale teme i uhvatila se za ovu... ali sta bi sa MBenz- om... otvori lik temu, pokaza entuzijazam i izgubi se...kao da ga uopste nisu ni zanimali predlozi... vazno da je tema postavljena... hebes predloge......
... zakljucak: krstarichin bot... koji je tu da navlaci putnike namernike
Kao Molder sam prokljuvio celu šemu... nema druge... kejs klouzd.
зезам се са теоријама завере
Не могу да одолим да ти не одговорим, још овај пут у овој теми и завршавамо, зар не?
Као велики љубитељ Молдера, слажем се ...kejs klouzd.
Oткуд ћирилица?
... још једна мистерија за раскринкавање, хехе....
Да, али... ЈА сам експерт за мистерије, зар си заборавио на Скали??? А при том држи Молдера на оку, аха...!
Па да, како да заборавим... мада нисам ја био неки велики љубитељ серије... гледао сам када ухватим... Скали је ваљда била неки пандан Вотсону... оно што је Вотсон био за Шерлока...Скали је за Молдера... ту је била да га приземљи и да рационализује ситуације... а и имала је друкарошку улогу према Бироу... макар у почетку, колко се сећам... касније ју је Молдер омекшао...
Да, Да Екс Фајлс на пинку... гуд тајмс![]()
O, ја сам обожавала Икс фајлс, сваку епизоду сам одгледала по више пута. Неке су биле шит, али неке су имале тежину ;-). Јесте она подметнута да друка, али је ризиковала своју каријеру пружајући му подршку на сваком брифингу код Скинера. Чуј, Молдер је омекшао... Па мало се заљубила :-)...
Хеј, па ти стварно знаш ћирилицу ;-)
Е а сада лаку ноћ.
Па оно... учио сам је од првог разреда основне школе...
Кула ћон
Па зашто је онда не користиш.? Цццц...!
Нећу више овде да постујем да не би била бот ...
Кула ћон, одох...
мени сморка да пребацујем на сербиан латин... да би добио чћђж... а камоли да пребацујем на ћирилицу... једва открих где се налази њ и љ на тастатури....