"Filmofil"

Poslednjih godina sam primetila medju nazoviurbanom populacijom tendenciju ka razvoju filmofilije. Naime, svi su nesto poceli da prate te filmove i da se razumeju u glumu, reziju itd. Posebno sam primetila da se u to "razumeju" neostavreni reziseri ili osobe koje su zelele da upisu reziju, ali su iz nekog razloga izvisile. Onda se oni dive nekim reziserima i scenaristima, kao da su oni izmislili ne znam ni ja sta. Vade neke bezvezne glumce iz rukava, a s prezirom gledaju na holivudske blokbastere. U slucaju da neko od tih njihovih fav glumaca glumi, onda je taj fil dobar.
Mene to jako nervira. Danas mi je jedan tip pricao kako je "Apokalipsa danas" dobar film, a ja taj film mrzim iz dna duse. Veoma je dosadan i besmsilen, ali njegov kontra argument je bio: "Tu glume: Martin Sin i Marlon Brando". Meni je MArlon Brando bio sladak, ali to ne znaci da je dobar glumaca, a jeste, ali to ne znaci i da svaki njegov film mora biti odlican. ISto tako, poceli su da se pale i na serije. Uvek oni imaju neko svoje "misljenje" koja serija valaj, a koja ne valja. Tako spominju onog "Dekstera" i "Bekstavo iz zatvora", osim onog Dominika Persela, nema sta da s egleda u tom Bekstvu. Mnogo glupa serija. Kada kazem da volim "Priajtelje" i "Vil end Grejs", sve sto imaju d akazu je da su to gej serije, a te serije su mnogo kavlitetnije nego taj bolesni nekrofil Dekster.
Sta mislite o tim filmofilima? Da li ste ih primetili? Da niste neki od njih?

Alal vera bas si ga upakovala :worth:jel znas..to su ipak kultni filmovi..oni su naculi da su kultni..pa da ne ispadnu glupi u drustvu..carevo novo odelo

Nego, šta mu znači to 'kultni'? Je l' to kad ima malu, ali vernu publiku, nešto ko sekta, il kad ima veliku i raštrkanu publiku... il je to stvar po sebi... ne kontam. :confused: Jer, ako je pod a), zašto bi stepen dobrote filma pravdao time što ga grupacija Eskima iz Ugande smatra svojom Svetom Kravom, a ako je pod b), zašto uopšte dokazivati nešto što je jasno svakoj budali, kad već ima toliku publiku, a ako je pod c), e tu ulazim u rekurziju, jer ne kontam onda šta je to 'kultni', da li je to pod a), b) ili c)... Šjto kažju sitni kriminalci, ''izdefinišjite'' mi to.

Poslednjih godina sam primetila medju nazoviurbanom populacijom tendenciju ka razvoju filmofilije. Naime, svi su nesto poceli da prate te filmove i da se razumeju u glumu, reziju itd. Posebno sam primetila da se u to "razumeju" neostavreni reziseri ili osobe koje su zelele da upisu reziju, ali su iz nekog razloga izvisile. Onda se oni dive nekim reziserima i scenaristima, kao da su oni izmislili ne znam ni ja sta. Vade neke bezvezne glumce iz rukava, a s prezirom gledaju na holivudske blokbastere. U slucaju da neko od tih njihovih fav glumaca glumi, onda je taj fil dobar.
Mene to jako nervira. Danas mi je jedan tip pricao kako je "Apokalipsa danas" dobar film, a ja taj film mrzim iz dna duse. Veoma je dosadan i besmsilen, ali njegov kontra argument je bio: "Tu glume: Martin Sin i Marlon Brando". Meni je MArlon Brando bio sladak, ali to ne znaci da je dobar glumaca, a jeste, ali to ne znaci i da svaki njegov film mora biti odlican. ISto tako, poceli su da se pale i na serije. Uvek oni imaju neko svoje "misljenje" koja serija valaj, a koja ne valja. Tako spominju onog "Dekstera" i "Bekstavo iz zatvora", osim onog Dominika Persela, nema sta da s egleda u tom Bekstvu. Mnogo glupa serija. Kada kazem da volim "Priajtelje" i "Vil end Grejs", sve sto imaju d akazu je da su to gej serije, a te serije su mnogo kavlitetnije nego taj bolesni nekrofil Dekster.
Sta mislite o tim filmofilima? Da li ste ih primetili? Da niste neki od njih?
KOJI SI TI JADNIK:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
-ova tema je tako dobra,usput nazoviurbana populacija,ne postoji ni kao rec ni kao pojam,ni kao fraza:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

E, pa, pogresno si mislio. Izgleda da si ti tipican filmofil, koji gleda glupe filmove i onda ih analizira do besvesti da bi zvucao pametno, a u stvari, nema pojam o cemu prica, ali zato je spreman sve da kritikuje. I kako mozes da budes tako ogranicen. Navodis samo filmove i serije koje sam ja spomenula. To su samo primeri, a Apokalipsa sada je glup film bez presedana, ako mozes da mi navedes neki kvalitet, sem tehnickog izvoli. Ja ne gledam filmove da ih se divila specijalnim efektima, vec zbog radnje.

Kako si glupa,:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Kako je dobra tema ******:worth::worth::worth::worth:

Back