Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Koji film je bio aktualan na dan vaseg rodjenja ?
Moracu se potruditi da pogledam ovo ostvarenje
Moracu se potruditi da pogledam ovo ostvarenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Forumašice izbegavaju temu da ne bi objavljivale crno-bele i neme filmove![]()
buahahahahahaa
- - - - - - - - - -
druze sirce mogo bi danadjes i alik .filmovi za odrasle koji su bili najpopularnijinkad ste se vi rodili![]()
The picture was immediately pulled (with further 'exclusive' showings cancelled), re-cut and then re-released six months later on April 23, 1981 in Los Angeles for its first theatrical release
Hah... ne verujem.Film koji sam popljuvao ovde na forumu. Evo ga i link do stranice Greatest Box-Office Bombs, Disasters and Flops of All-Time - http://www.filmsite.org/greatestflops7.html... a fillm je naravno Heaven's Gate (1980, 1981).
Da, zaboravih reci... na moj rodjendan je podignut Drugi srpski ustanak, koji je kudikamo znacajniji dogadjaj za nas Srbe od premijere raspalog Heaven's Gate-a
.![]()
Rodjendan i dan rodjenja, nije isto![]()
Da... shvatih, ali kasno. Mrzelo me da brisem post... ali poenta je ista, a to je da sam reinkarnacija Milosa Obrenovica.
Da... shvatih, ali kasno. Mrzelo me da brisem post... ali poenta je ista, a to je da sam reinkarnacija Milosa Obrenovica.
pa sta cekas , propadosmo
dizi bunu
Nije dan, nego godina: