- Poruka
- 37.516
jel imaju neku klinku da im šije pižame i redja ih u krevet tačno u osam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rajan Gosling valjdako glumi Kena?
Ili neki od onih Marvelovih, npr Guardians of the Galaxy, samo i isključivo specijalni efekti.Inače ne volim filmove tog tipa, bazirane na stripovima, igračkama i video igricama. A to su najgledaniji filmovi.
Evo recimo Barbi i Super Mario su najgledaniji i svaki je doneo skoro 3 puta više para na otvaranju nego recimo Openhajmer.
Hleba i igara, to je ono što treba narodu a ovi mangupi koji to kontrolišu su ukapirali da u takve filmove mogu da udenu kojekakve poruke
ПандаНmizandrija je pandam mizoginiji
Počeo sam da gledam Pacific Rim (ono kad je bio aktuelan) i izdržao sam samo 5 minuta. Toliko je glup, toliko loša gluma i naracija da mi se povraćalo. Specijalni efekti i vizualna stimulacija nisu mogli da ga izvade. Ali, mnogi su ga voleli, vidim grosirao je 411 miliona. Ustvari, možda je to malo? Eno kukaju za najnoviji Indijana Džons da mora da napravi 520 miliona da bi bili na nuliIli neki od onih Marvelovih, npr Guardians of the Galaxy, samo i isključivo specijalni efekti.
Kad se sudario seksizam i feminizam, nastao je...Mene malo zanima zasto ja nisam trigerovao na taj film , da je neki tragicni feminacizam , mora da mislim da je previse banalan.
Ima mnogo podmuklijih filmova , npr ne znas da li si lez dok ne probas iz jednog teen filma.
Pa lutke.Plitak, komercijalni promašaj. Too mach svegaa .
Ovo je jedan od onih filmova koji nije za veliki krug ljudi, ali dobra reklama i ljudi voljne zabave pogledaju i film poput Pacific Rima... Gledah ga par puta ali nije me isto preterano zainteresovao...Počeo sam da gledam Pacific Rim (ono kad je bio aktuelan) i izdržao sam samo 5 minuta. Toliko je glup, toliko loša gluma i naracija da mi se povraćalo. Specijalni efekti i vizualna stimulacija nisu mogli da ga izvade. Ali, mnogi su ga voleli, vidim grosirao je 411 miliona. Ustvari, možda je to malo? Eno kukaju za najnoviji Indijana Džons da mora da napravi 520 miliona da bi bili na nuli
Koja je poruka?Baš mi se svideo...
Lepa je i poruka...
Inače isto ne volim mjuzikle, i više poput šoa filmove.. Ali ovaj je solidan...Koja je poruka?
Ali koja je poruka? Rekao si da je lepa neka poruka, verovatno si mislio na poruku koju film šalje.Imaš u spojleru iznad.
Inače isto ne volim mjuzikle, i više poput šoa filmove.. Ali ovaj je solidan...
Ženski...
Ako voliš da uživaš u prizoru lepih žena (Barbi naročito) film je odličan za gledanje. )))У принципу желим да га погледам јер се толико прича о њему али на основу трејлера ми делује као тежак смор и глупост па се ломим.
Mene zbog prodornih očiju podseća na Milu Jovović.И разбила је као Харлеј Квин.
Сјајна глумица.